fredag 25. januar 2008

Noro-produksjon!


Her er dei to fyrste Noro Kureyon-nøsta gjort om til luer! På dette øverste bildet er dei ikkje vaska eller tova. Garnet er litt stikkete før vask, det er ikkje mjukt og godt å kjenne på. Men etter vask er det noko heilt anna!

Denne lua er sikkert mi. I alle fall passa den nokså bra til meg. Den er tova bittelitt, så den er litt tjukkare enn utgangspunktet.

Denne lua er passe til prinsessa, men ho nekta å vere modell i dag. Denne er tova litt meir enn den fyrste, eg syns desse fargane er lekre til ei jente på snart 5 år:)

Begge luene er strikka med utgangspunkt i ein liten rundpinne str 5, lekkert garn og elles lite planlagt. Den største er 90 masker rundt hovudet, den minste er 86 masker rundt hovudet.

Eit nøste Noro Kureyon til kvar av luene:)

Here you are: My very first Noro yarn has been transformed;) These hats are felted just a little bit, and I am satisfied! Hopefully my lovely 5 year old princess will use the smallest one. The yarn Kureyon is not too soft and nice before wash, but 100 % better after some contact with water...

5 kommentarer:

Anonym sa...

Er innom på besøk og de luene hadde fine farger. Ha en fin hobby helg. Hilsen Hallingdama.

jogusi sa...

Hei. Jammen har du laga mye fint. Virkelig kjekt å stikke innom. Men jeg tror at jeg har mere garn liggende enn du. Jeg er med i sokkealong, ett år i farge along, julegavealong og vennskapsteppealong i strikking for å få brukt opp endel på en motiverende måte. Takk for kommentar på bloggen min foresten.

syglad sa...

Så flotte luer da, likte godt fargene på dem, og jeg kan tenke meg at eierene ble glade:-)
Ha en fin lørdagskveld.

Anonym sa...

Ja her var det mykje nytt sida sist eg var innom. Kjempe fine luer, noke som er et must her hos oss no...
Ha ei fin veke.
Klem fra Ronille

lises sa...

Kjempefine luer, skikkelig herlige farger!