søndag 13. april 2008

April-pulsvarmarar


No er det vel eigentleg vår, så det er litt feil å strikke varme pulsvarmarar i tjukk Alfa. Men dei vart fine, og fekk plass i kassa med alt anna rart. Det kan vel bli ei gåve ein gong, kanskje? Oppskrifta var enkel å forstå, dei engelske oppskriftene er som oftast veldig detaljerte! Her er oppskrifta, om du har lyst til å prøve:)

6 kommentarer:

sipusa sa...

Fine pulsvarmere ja! Og med det litt ustabile vårværet kan de være greie å ha;-)

Dessuten så jeg ei artig sydd veske nedi her:-D

lenaf sa...

De var söta!

LilleBlå sa...

Så fine! Akkurat nå behøver jeg ikke pulsvarmere, for her skinner sola, gradestokken står på 9 pluss og snøen er nesten bortevekk. Men i morgen kan det jo se HELT annerledes ut da. April kan være lunefull den....
Takk for hyggelig hilsen i bloggen min, forresten. Vennefest burde du også prøve, det er knall-arti!
Ha en fin søndag!

Rosa sa...

Ser deilige ut de pulsvarmerene..og fin farge! Veldig flink på symaskinen har du også vært :) Liker meg på besøk i bloggen din, så håper det er greitt at jeg linker til deg? Ha en fin kreativ uke!

Andrea sa...

Hei hei. Så nydlige pulsvarmere du har laget. De handlenettene dine er kjempe fine, skal ny noen selv jeg også snart. Kjempe mye fint her på bloggen din, veldig kreativ. Ha en kjempe fin uke. Klem

Anonym sa...

Heisann du. Tja, skuldra mi er bastet og bundet, så eg har lite tjangs på å "feil" bruke den... Men kva anna skal en finne på når man går heime å er sjukmeld enn å kose seg med det en klarer :)
Klem fra Ronille