fredag 31. august 2007

Matfestival i Ålesund

I dag har eg kosa meg! Det er matfestival i Ålesund, og det tek berre ein liten båttur over fjorden så er vi midt i gryta. Min einaste tabbe var at eg ikkje hadde med beresele, det var eit lite mareritt å kome seg fram med vogn enkelte plassar. Men det var veldig kos å gå der og sjå og smake!
Denne karen her var vel mest til "pynt"...

Vi kunne ete oss mette på små smakeprøver av ulike ting, men det var berre nokre få inviterte og Per Kristian Foss som fekk ete dei lekraste rettane: Det som vart laga som NM-bidrag. Publikum kunne sjå korleis tinga vart laga, men ikkje smake.

Her er nokre bidrag i konkurransa i kjøttfag. Tenk om det var slike ting vi fann i kjøtdisken på butikken til vanlig! Eg hadde sansen for baconburgeren med fletta baconskiver rundt karbonada. Noko å prøve på kjøkenet??


4 kommentarer:

Strikkelise sa...

Det var litt av mat berg gett,fikk lyst på fisk jeg når jeg såden flotte Breiflabben som lå der og gliste.den er ikke pen men den smaker godt....
Søte sokker du har laget og den frukt skåla de var flott.

kattepus sa...

Usj for et monster du viste fram øverst (men den smaker sikkert godt :) Koslig at du likte begge HV gavene fra meg

Kristin Helene sa...

Så du var der du ja... Kunne godt ha tenkt meg en tur jeg også, men det ble desverre ikke tid til det. Baconburgerene såg ubergode ut!!!
Riktig god helg til deg!!

Netta sa...

Så ut som det var masse god mat der ja. Du har en flott blogg og så har du laget mye fint og da. Ha en fin søndag fortsatt.