fredag 7. september 2007

Dagens skrytebilde:)

Aktiviteten er vel ikkje på topp her inne, men det er fordi det er høgt aktivitetsnivå her ute:)
Etter å ha blitt ferdig med gensaren til gullungen, har eg leita fram eit nøste lilla Kitten Mohair. Eg har eit par pulsvarmarar i same garn, og må ha noko matchande i halsen. Så no har eg starta med eit lite skjerf i holmønster. Kjapt og enkelt...

I dag har store delar av dagen gått med til moderlege plikter: Halve dagen på handel for å skaffe dei siste skulebøkene til Musikanten som har starta på vidaregåande, sjølvsagt på musikklinje... I kveld har eg levert kanelsnurrar til Ten Sing, og sørga for å ha att nokre til oss sjølve!

Her er ein kjempeidè til neste barneselskap! Så lekkert og så godt! Marhmallows med sjokolade og ulike fargar strøssel på toppen. Det gjorde stor lykke!

5 kommentarer:

Vivi sa...

De marshmellowsene (skrives det sånn?) så kjempegode ut! For ikke å snakke om kanelbollene. Lekker farge på strikketøyet også *nikker*
Så gøy at du har vært på det samme hotellet som oss. Vi likte oss kjempegodt, og vi vil gjerne tilbake. Ha en flott helg!

amylin sa...

Så fin genser du har strikket. De tova kjolene ble veldig flotte også.

Virtuella sa...

Takk for det! Det er litt av et prosjekt ja, og ikke noe jeg klarer holde på med hele tiden, så det kommer til å ta tid, lang tid!
:-)
Og så skal jeg jo lage en til, etterpå. HM.
De snopedingsene på pinne, det likte jeg! Den ideen bare rapper jeg!
*snapp*

Anni sa...

nam nam de Marhmallows ser da rigtig lækre ud, kan godt forstå de er et hit til børnefødselsdag, har sent tipset til min datter, der er en lille pige der snart fylder år.
Hyggelig du har besøgt min blog.

Marit sa...

snappa den ideen med marsmallowsene jeg da... har snart tre barnebursdager i hus..... Ha en fin søndagskveld!