onsdag 23. juli 2008

Fleire sokkar


Det er visst noko med sokkar for tida. Kanskje er det så enkelt som at det er små prosjekt som ikkje krev for mykje plass i sommarvarmen? Sjølv om det ikkje akkurat er tropevarme her.... Men det er jo uansett sommar, og det er best å vere klar til å takle kva som helst;)

Järbo raggi er eit mjukt og deilig garn, med 70% ull og 30% nylon. Det er eit nytt bekjentskap for meg. Eg har ein i slekta som gjerne vil ha veldig tjukke sokkar, så då måtte eg prøve.

Dette paret er ca størrelse 32, trur eg, og eg veit ikkje kven som passar inn i dei enno. Men dei får gå i kassa med det rare i, der er det mykje frå før! Kanskje vert det julegåver, kanskje bursdagsgåver?

Og hugs no på at eg kjem til å trekke ein vinnar av dei som legg igjen kommentar fram mot besøk nr 10.000!

8 kommentarer:

syglad sa...

Det garnet har jeg liggende her et sted også...
Burde vel prøve det da, men det virket så tykt syntes jeg..

Flotte sokker.

Rosa sa...

Kassen med det rare i..Det var veldig lurt, syns jeg - tror jeg skal lage meg en slik. Så mye jeg har lyst til å lage uten å vite helt til hvem :) Varme, fine sokker!

Anonym sa...

Sokkane ser deilige ut! Det blir lett til at eg strikkar sokkar om sommaren eg óg, så då er vi to ;) Ikkje det at eg har klart å gjere ferdig nokre av sokkepara enno, men eg har tre par liggande på vent.. hehe..

Ha ei fin veke!

Elisabeth (www.tostrup.net/blog) sa...

Det er godt med litt tykkere sokker også, og vrangbord nederst er lurt for at passformen skal bli god. Sånn lager jeg dem av og til også!

Anne-Ruth sa...

Järbo raggi skal jo jeg også ha en eller annen plass... hmm... Sokkene dine ble kjempefine og gav meg lyst til å gå og leite etter mitt garn av samme sort.

liven sa...

Heisann!!
Raggsokkene så deilige ut.....har to jenter som elsker sånne!!
Er ikke så tøff egentlig og synest det var litt skummelt å gå i gang!!
Men det er jo ikke verre enn at man kan male på nytt!!
Men ble faktisk kjempefornøyd:O)

Ha en fin kveld:O)

Judit sa...

Fin ferie? Ser ut til at du både får strikket og annet. Jeg har "halve" Sunnmøre på besøk, så det blir lite tid til hobby denne uke, men neste uke har jeg store planer om å få igang min egen blogg. Fortsatt fin sommer!!

Judit

LivM sa...

Sokkene dine ble flotte. Det er lurt å ha litt på lur til gaver. Jeg har også en del sokker nå fra forskjellige sokkalonger!