fredag 6. mars 2009

Lang strikkebukse og kjøkenutfordring:)

Eg har blitt utfordra av Annika om å vise fram noko eg likar på kjøkenet mitt. Eg er veldig glad i kjøkenet mitt, så eg kan vel vise fram noko av det:) For eksempel er magnet-knivlista kjekk å ha. Det er praktisk og enkelt, og det likar eg! I tillegg ser du her flisene over benken, som eg også er ganske fornøgd med... Syns dei er litt stilige, rett og slett!


Så er eg veldig glad i kjølehjørnet mitt. Det var eit av dei sterkaste krava eg hadde då vi planla hus for 7 år sidan. Det har vore "for lite" eit par-tre gongar, men berre når vi har hatt konfirmasjon og to barnedåpar. Så i det daglege er det rikelig plass der:) Eg har også sansen for skapet med frosta glasdører. Det er litt fint med lys der!

Oppvaskmaskin er stas, særleg når du har budd i ei leiligheit uten oppvaskmaskin i 12 år. Då er det herlig å kunne stappe ting inni maskina og så er du kvitt problemet;) Det blir rett og slett ryddig på benken i løpet av kort tid....

Er det dumt å like golvet sitt? I alle fall er det stilig med skifergrå fliser. Om det er smart? Det er ikkje sikkert. Alt som ramlar ned vert knust, nesten uten unntak. Så det vert litt utskifting av glas i heimen... Men der vi budde før var det grønmønstra belegg på kjøkengolvet. Det viste ikkje om golvet var skite, men det viste heller ikkje om eg hadde vaska og strigla!

Utfordringa om å vise fram kjøkenet ditt vert herved sendt vidare til Ronille og
Solveig Vis fram noko du likar på kjøkenet ditt!

Eg har blitt ferdig med ullbuksa til prinsessa. Det er hovudsakleg eit resteprosjekt, men eg har meir restar, så det kan bli ei bukse til minstemor ved eit seinare høve. Kanskje. Akkurat no er eg lei av å feste trådar!

6 kommentarer:

solveig sa...

Eg skal ta utfordringa! Men det vert nok i morgon. Elles har eg no vist fram ein del ting før. Eg likar best praktiske ting. Pynten her er plantar.

Anonym sa...

Ok, da tek eg utfordringa di i morga, når eg har fått rydda og vaska litt :) Ha ei fin helg.
Klem fra Ronille

HobbyMegHer sa...

Så fint kjøkken!
Flotte ullbukser også!
:0)

Kicki sa...

Så flott kjøkken dere har :-) Ha en fin helg!

Lille Rosin sa...

Skulle gjerne ha sett litt mer av kjökkenet ditt, for det jeg så var kjempefint.
Ha en riktig fin senkveld videre.

sol sa...

Du har mye fint på kjøkkenet, kjølehjørne må være deilig å ha. Vi har også fliser på kjøkkengulvet, og det er ikke bare praktisk, nei...