torsdag 9. juli 2009

Å, no blir det vel kaniner hos oss...

I nabolaget har vi ei jente med fleire kaniner. Og av og til blir det kaninungar... No har ho to kull, til saman 7 små kaninungar på ca 3 veker. Er det mogleg å ikkje bli forelska i desse? No er det litt feriemodus, jentene hadde fri frå barnehagen i går. Då gjekk vi på besøk for å sjå på kaninene. Gjett om det var suksess;)

No er det for så vidt plass til ein eller to hos oss, og vi har eit gammalt bur ståande ute. Det treng litt oppgradering, men eg trur det skal gå an å få det i brukbar stand. Om vi vil.... Eg veit jo kven som vert ståande med ansvaret, jentene er ikkje store nok til å kunne ta ansvar for verken det eine eller andre. Men kos kan dei gje:)

9 kommentarer:

Charlotte sa...

å så nydelig kaninunger:) kjenner kaninhjerte mitt banker:)

Frau Putz sa...

Åh... så søde. Jeg kan godt forsåt, at det ender med at I får kaniner i eget hus!
Men det er godt, at det er "mor", som tager beslutningen, for det er som du siger altid forældrene, som står med arbejdet og ansvaret, når børnene er så små - og derfor må det vel også i sidste ende være forældrene, som bestemmer, om der skal flere dyr i hjemmet.

Jeg tror I får det herligt med to små Ninka-Ninus'er.

solveig sa...

Du kjem til å bli glad i dei! Kjekt å ha nokon som kan ete brokkolistilkar m.m God motivasjon forå ete sunt!!:-)

wigdis sa...

Nydelig kaniner. Alle barn burde ha et eller annet dyr, men det er som du sier, det er mor som blir sittende med jobben. Har et barnebarn som også elsker kaniner. En annen ting, sånn litt på si, kaniner lever jo i ganske mange år. Det er også noe en må ta med i betraktningen at barna kan vokse fra de.
Lykke til med kaninene. De blir noen ordentlige koseklumper.

amylin sa...

Så søte barn og kaniner.

Tovepia sa...

Så skjønne, lett å falle for disse;) Når buret står klart, er det vel ikke lenge før du er kanin-mamma;)

Elins Strikkeri sa...

Så nydelige kaniner og skjønne barn, tenker du snart er kaninmamma og:) Ha ei fin helg!

Dagny sa...

jajajaja! Ej kan hjelpe dej å passe på den ej :D

ariel sa...

Eg har også sett desse nydelege kaninungane, og dei var berre skjønne! Elles er det ikkje så mykje arbeid med kaninar som bur ute, men dei blir tammare dess meir ein styrer med dei.