søndag 29. november 2009

1 søndag i advent

Det kunne vel ikkje passe betre, i dag er det snø ute! Det var lyst og fint å stå opp, og det var ikkje berre fordi det var langt på dag... Men det hadde sikkert litt å bety;)

Vi har fått på plass adventstjerna, den sjuarma lysestaken og julegardinene. Elles er det lys i den bittelille julegrana vår:) Det vil ta nokre år før den er like stor som meg! No er den på linje med minstemor, omtrent. Greitt å ha lys i den, det skal ikkje så mange lys til før det ser bra ut!


Elles har gubben hatt med seg jentene ut i akebakken i dag. Med nye sokkar på beina. Desse er strikka i Fortissima Socka, men eg skal innrømme at eg juksa litt. Gubben har slite ut eit par sokkar i Sisu, og eg er ikkje veldig glad i å strikke vrangbord på pinnar 2,5... Så eg brukte opp att vrangborden frå dei gamle sokkane! God gjenbruk:) Sokkane er veldig gode, seier gubben.

3 kommentarer:

KRØLLEMIKKEL sa...

Jeg koser meg rundt på blogg runde i dag - jeg kommer i julestemning. Må si jeg misunner dere snøen, det blir liksom litt mere julestemning av det! Flott med gjenbruk.
Ønsker deg en flott uke.

Sidsel sa...

Ja, er ikke adventstiden flott? Du har pyntet fint og det har jeg også prøvd å gjøre i dag. Så smart av deg å bruke opp vrangborden. Jeg har strikket mange sokker i Sisu, men det er nok ikke det mest slitesterke garnet.
Kos deg videre!

Anita K sa...

Så lurt å bruke opp igjen vrangborden! Jeg synes egentlig ikke at det er så gæli å strikke vrangbord jeg, men har mer problemer med å få fullført noen ufoer:) Koselig stemning hos deg! Jeg ligger litt etter i år (også) men det skal vel bli jul hos meg også :) Klemmer i fleng