tirsdag 24. november 2009

Litt har vi jo fått gjort, vel?

Det har ikkje vore så mange nye innlegg frå meg i det siste. Men eg har i det minste strikka bittelitt;) Her har eg laga ein pinwheel sweater i Lerkegarn, som vart til minstemor. Ho har ikkje hatt det minste interesse av å prøve den enno, men den ser passe ut... Det spørs om det vart ei jakke som stort sett var morsom å strikke?

Elles har vi vore på hyttetur, og der var det litt is her og der, mellom anna i elva. Stas å få gå på isen for jentene!

Det vart også eit panneband i Lerke, dobbel tråd. Det er det enklaste pannebandet eg har laga nokon gong, trur eg. Riller, tjukke pinnar, rett fram. Men det kjennes ganske godt å ha på seg. Ganske tett, så det vil gje god varme!

5 kommentarer:

Tovepia sa...

Fin genser du har strikka til den lille som ikke vil prøve:) Hun blir nok fornøyd når hun får den på;)
ha ei koseliguke videre mot adventstida;) Klem;)

Sidsel sa...

Den jakka så flott ut! Hun må nok bare "oppdage" den først;-)Et pannebånd trenger vel ikke og være mere komplisert - deilig med litt strikk som går raskt unna også.

Annika sa...

Såg prinsessa og venninna var på teater i går:) Håper dei likte det!

Flott strikk!

Ynskjer dokke ei flott veke!

Frau Putz sa...

Så fin din Pinwheel blev.
Herligt strikkemønster.
Jeg har næsten (!) strikket en pinwheel - men den er kun hvid og garnet var ikke helt tykt nok, så den ligger nu i en pose (10 måneder siden den så lyset) og venter på at blive forvandlet til garnnøgler igen.
Men... jeg strikker nok en pinwheel en anden gang - bare i noget andet garn eller på tyndere pinde ;o)

tintin sa...

Jakka er kjempestilig, var sikkert morsom å strikke også. Tenker nok at lillejenta vil bruke den når hun ser hvor fin hun blir i den. Har opplevd det noen ganger selv, etter tvangspåkledning, kommer det ikke av igjen:)