torsdag 5. november 2009

Planlegging er halve moroa

Eg er glad i å planlegge det meste. Eg er sikkert påverka av mamma, eller er det genene som gjer det? Uansett er det stor stas å lage lister over det meste. Kva som skal handlast er sjølvsagt. Men eg må ha lister over kva eg skal gjere, lage, langtidshandleliste...
Og så ei liste over kva eg skal lage på hobbyfronten:) Det er lenge sidan sist, så eg hadde ei økt for noko sidan då eg rett og slett ikkje hadde eit einaste prosjekt på pinnane. Eg visste heller ikkje kva eg skulle sette i gang med!

No har eg ikkje tenkt så lenge, men eg kan jo starte på ei liste, og oppdatere den av og til?

På pinnane no:

Jakke til prinsessa, typen som vert strikka rundt
Novemberlua i alongen på Hobbyboden

Planlagt:

Fikse på den blå tunikaen min
Eit par sokkar til gubben
Eit par sokkar til meg
Babyplagg - når eg veit kva farge det skal vere...
Tova vottar i Finull, til meg og fleire?
Kjole til meg sjølv er på ønskelista. Kanskje?


Elles er det snart jul. Eg skal prøve å handle julegåver i god tid. Og så skal eg prøve å starte tidleg med vasking og denslags.

I går vaska eg inni badeskapa mine! Det er godt med alt som er gjort, ikkje sant?

5 kommentarer:

Monstermønster sa...

Lister er kjekke! Jeg liker godt å skrive lister, og så krysse ut det som er ferdig, ekstra klapp på skuldra. Og så er jeg litt vel impulsstrikker, så lista blir stadig redigert.

Judit sa...

Enig, planlegging er halve moroa. Derfor leser jeg en masse juleblader og planlegger og drømmer om alt vi skal gjøre til jul. Og innimellom blir noen av planene faktisk realiserte:-)

God helg!

mimouna sa...

Rart det der, vi blir mer og lik mødrene våre med årene. Og jeg trodde aldri at jeg skulle bli lik mamma... Gener er snodige greier, hehe. Eller kanskje det heller er sosial arv.

Jeg er nok også litt typen som liker å planlegge. Ravelry er jo helt perfekt for sånne som oss, der har jeg lange lister over alt jeg har lyst til å lage.

sissel sa...

Lister er tingen, listter over mat til jl, julegavelister, må-gjøre-lister....
Men å holde seg til lista er verre for meg.
Lykke til med din :)

Hanne sa...

Jeg skriver ikke lister før jeg må. Dvs når jeg kjenner at det er nummeret før hodet eksploderer av alt jeg bare må huske.
Men i år har jeg tenkt å være ferdid å handle julegaver før desember begynner.