tirsdag 22. desember 2009

Juleferie!

Vi har ferie! I alle fall 4 av 5 husstandsmedlemer... Borna og mor har ferie, pappa må på jobb i morgon også.

I dag hadde vi ein fin dag på jobb, det må eg innrømme. Fyrst var eg med på å dekke bord og planlegge middag for alle tilsette, så var eg med ei klasse i kyrkja på skulegudsteneste. Deretter var det ein snartur innom klasseromet for å sende elevane heim, før vi kunne sette oss til bords og ete god julemiddag med alt som skal vere med. Det var ei fin stund!

Eg har ikkje gjort så mykje som eg skulle ønske før jul, men det har vi vel sjeldan... Både i går og i dag hadde vi besøk, og det gjer at det ikkje vert vaska den stunda! Derimot er det mykje koseligare å ha nokon å skravle med... I morgon har eg ei lang liste: Juletreet skal inn og det skal pyntast, eg må gjere klar den siste julegåva, handle blomster, stova og kjøkenet må ha ein grundig vask, eg skal tøme oske i omnen, vaske litt klede, legge på nokre raude dukar og henge opp litt julepynt. Hmmm, rekkefølga vart faktisk nesten så feil som den kan bli her... Men eg skal i alle fall ha ting gjort!!

Dagen er lang, ja? Ikkje når du har ei farmor som fyller 96 år og skal ha bursdagsselskap klokka halv seks:) Men eg må vel berre kome meg opp om morgonen slik at eg klarer å få unna ein del av det eg har tenkt! Og så vert det nok vasking og herjing etter leggetid for jentene i morgon, ja.

Burde gjerne levert borna på barnehage og SFO, men det har eg sagt at dei ikkje skal. Dei vil også ha ferie no... Så no er det best å legge seg, så eg har litt energi til i morgon. Forresten er det som oftast ikkje energien som er problemet, men tida...

2 kommentarer:

lisje astrid's husblogg sa...

HEi;)Kjenner meg veldig att her:)hehe:)Å JA!det er masse kjekkare å ha nokon å skravle med:)
Ønsker deg ein god vaskedag:)Og gratulerer med farmora:)
God jul:)
Klem frå Astrid:)

ariel sa...

God jul til deg og dine!