fredag 16. april 2010

Katteseng....

Eg har strikka noko rart igjen:) Denne gongen var det litt tilfeldig, men eg såg meg lei på kattehår overalt, og brått slo mange restar av diverse ullgarn seg saman til eit nytt prosjekt!
Pus har godkjent den, i alle fall no. Det kan vere fordi den ligg strategisk plassert framfor omnen, enda nærare varmen enn teppet han brukar å dekke med hår... Men det kan også ha ein effekt at eg spraya med catnip-spray. Eg veit ikkje:)

Det ser jo litt deilig ut å vere katt!

Og det skadar ikkje at det no er litt mindre restegarn i korga mi!

7 kommentarer:

lisje astrid's husblogg sa...

HEI♥
Ah!Ja!Det ser herleg ut å vere katt;)
Kjempe lurt med heimestrikka katteseng!Du er så kreativ og flink:)
Ønskar deg ei kjekke helg uansett ver;)
Godklem frå lisje meg♥

Sidsel sa...

Ser ut som den falt i smak:-)
God helg til deg!

Miss.Møllebo sa...

det var da en god ide, at strikke en katteseng. Til min gamle rundstrikkede kat har jeg tænkt på at sy en. hvis den placeres strategisk rigtigt vil han måske bruge den.Vores katte ligner meget hinanden, hav det godt begge to.

Maria sa...

Å, så lurt da. Ser jo ut som katten trives godt også:-)

Greta sa...

Kjekt for både deg og pusen den der. veldig lurt. Og at det minker i restekorga, har vel aldri skada. Måtte ommøblere no når eg kom heim med meir garn, og eg fikk nesten lyst til å kaste restegarnet, men gjorde det ikkje. Ha ein super helg

Vibekes lille grønne sa...

Så fin seng til pusen! Skjønner godt at han trives der, og de kan jo være ganske sære på hvor den beste plassen er! Ha en fin helg! :)

Judit sa...

Skulle gjerne ligget og slappet av i den pusesengen:-))