mandag 12. juli 2010

Sommarferierapport:)

Hei og hå, det er sommar i landet! No er vi jammen i Tigerstaden, og har innlosjert oss på hotell. Her skal vi bu i to netter, til jentene si store fryd. Sist natt var vi på Wadahl hotell nær Vinstra, og der hadde vi til og med fått svært godt tilbod som inkluderte middagsbuffet om kvelden. Det var snadder!

I kveld har vi vore ein tur rundt Oslo S, og sett tog, ete kinamat og kosa oss. I morgon veit eg faktisk ikkje kva vi skal gjere. Det må nok bli ein tur med buss eller t-bane, eller til og med trikk, for slikt prøver våre jenter nesten aldri:) Og så må vi vel sjå den nye Holmenkollen?
Hittil har vi hatt godt ver, det har vore ca 23-25 grader både i går og i dag. No ser der ut til å skye litt over, men det skal vi tole...

Meir kjem nok etterkvart!

4 kommentarer:

Greta sa...

Kos dere i Tigerstaden. umulig å kjede seg der. Var der for noen dager siden. Aker Brygge er eit must også. Kos dere

Tovepia sa...

Tror nok været er bedre enn her, og jeg kan tenke meg dere koser dere. Synes selv det er stas med hotellovernatting, det skjer jo ikke så ofte;)
Ha en god morgendag og klem fra meg;)

tintin sa...

Kos dokke! Oslo er en fin by - alltid noe å finne på ;)

mimouna sa...

Kjekt med ferie, spesielt når været i tillegg er bra. Og så er det spennende å prøve nye ting og bare se seg rundt. Kos dere masse! :o)