søndag 26. september 2010

Nydeleg Romsdalshelg:)

Alle burde feriere litt i sitt eige land av og til. No har vi ikkje lenger tilgang til hytte på Lesjaskog, som vi har kosa oss med i 19 år. Då vart vi nøydde til å leite etter alternativ. Denne helga hadde vi ledig plass på timeplanen, så vi brukte litt tid på å leite etter moglege reisemål. Eg fann mange fristande plassar å besøke, og kjem til å besøke nokre av dei seinare! Men denne helga enda vi på Skaret ved Molde, eigentleg er det vel Fræna kommune. Der leigde vi eit gammalt stabbur, og jentene kosa seg med hestar, høner og kaniner.

Molde har nytt badeland, og der var vi sjølvsagt ein tur laurdag. Nesten for fint ver til å vere inne, men det er så kjekt å kose seg i vatn uansett:)

Det var også koseleg å kombinere med å vere ilag med mitt søskenbarn som bur i Molde, og hans to born. Hyggeleg for alle:)
 

I dag køyrde vi ein omveg heim;) Vi hadde lyst til å besøke Bud og Atlanterhavsvegen. Nydeleg ver gjer alle stadar vakre, men Bud hadde nok vore flott i skikkeleg ruskever også. Vi fann mange fristande overnattingsstadar på vegen:)

Det er nok ikkje så dumt å vere turist i eige fylke! Korte avstandar, eigentleg er det rart at vi ikkje tek slike turar oftare? Men no vert det sjølvsagt nokre slike av og til.... Kanskje!

Posted by Picasa

5 kommentarer:

Greta sa...

Skjønner at du har hatt ei super helg. Og det er heilt sant, ein burde feriere litt i eige land og i nerområda. Ha ei super uke

Meg og mine! sa...

Hei, hei!
Da har dere kjørt gjennom bygda hvor jeg bor....viss dere kjørte fra Molde til Bud....
Jeg bor ei mil fra Bud,...og synger i kor der ute.... Visste du at Bud har en av landets største tetthet av kor?...Der har de mannskor, damekor, blandakor, ungdomskor og barnekor!!
Og ikke mer enn 5-600 innbyggere...
Masse fin natur i vårt eget land ja,- helt enig!

Ha en fortsatt fin kveld.

Meg og mine! sa...

...en liten rettelse...776 innbyggere i Bud.

Kranmajola sa...

Fint på andre sida av fjellet ja :)
Men du, tenkte jeg skulle fortelle deg at det er lagt ut masse hyttetomter der vi har hytte....
Løp og kjøp!

tintin-44 sa...

Det var idylliske bilder. Har kjørt den vegen en gang - fint der oppe.
Ha ei fin helg!