søndag 5. september 2010

Septembersommar?

Vi har hatt litt dårleg sommar i år, men no kjem den:) Betre seint enn aldri?

Denne helga har vi hatt kjempeflott ver, og vi har nytta det så godt vi berre kan! Laurdag besøkte vi Fosnavåg, der det var makrellfestival med mykje rart på programmet. Det var fint å spasere på kaikanten og sjå på nye og gamle båtar:)
Søndag var det fjelltur på programmet. Ikkje så veldig langt, vi satsar på turar som er akkurat passe for borna. Vi gjekk opp til Simavatnet. Under her ser du utsikta medan vi var på veg opp. Vi må snu oss tilbake av og til! Huldrepiss. Høyres det godt ut? Ikkje?? Merkeleg... Det er ei kjelde som gjev iskaldt, friskt vatn, og alle måtte fylle vassflaskene der! Nydeleg vatn!
Vi kosa oss med bål, stormkjøken, pinnebrød og egg/bacon/bønner. Mykje godt å ete, og koseleg å vere ved vatnet ein fin solskinssøndag. Og ja, vi rydda sjølvsagt etter oss...

Dette er livet!3 kommentarer:

Tovepia sa...

Ja, er det ikke herlig med det flotte været vi har fått? Koser meg godt;)
Nyt uka som kommer også og klem fra meg;)

Vibekes lille grønne sa...

Så fine bilder! Så ut som en fin tur. Det har vært sol på Østlandet også, så jeg sier jatakk til septembersommer her også!

Ha en fin uke! :)

tintin-44 sa...

Ja, dere e heldige som har flott vær, men det er vel kanskje fortjent etter en dårlig sommar. Fikk faktisk opplevd eit glimt av den sjøl sist helg - fikk sett at det va sant :)