søndag 20. mars 2011

Perfekt!

Dette var ei perfekt helg:) Vi kosa oss på hotell med leiligheit, og hadde ein god kombinasjon av sjølvstyre og hotell-liv. Innebaka i weekendpakken var det frukost på hotellet, og minstemor fekk springe i korridorane med stor iver. Ho skrudde på sjarmen, klatra opp på ein barkrakk og spurde høfleg om å få isbitar. Det fekk ho sjølvsagt, ingen kan vel seie nei til så søte ynskje... Og så strena ho til romet og fekk fylt opp glaset med cola. God økonomi;)
Laurdagen baud på strålande sol, og Prinsessa fekk herje i bakken ilag med pappaen. Eg og minstemor gjekk ein bitteliten tur på langrennski, og la inn pause i Vetlegrenda. Laurdag ettermiddag var vi på omvisning inne i Bjorli snøhotell. Der er det mogleg å overnatte, for den som ynskjer det, og roma er opplyste med led-lys i ulike fargar. Ok, ein kald fornøyelse er det sikkert, innetemperaturen ligg jamnt på minus 4. Men dei stiller med tjukke madrasser og ekstremsoveposar til gjestane.

I tillegg til soverom er det kapell og bar i snøhotellet, og denne sesongen har dei fleire barnedåpar og bryllup. Kanskje er det ikkje plass til 150 gjestar i kapellet, men tenk så stilig å ha ei slik ramme rundt den store dagen! Eg reknar med at middagen vert servert i varmare strøk;)
Bjorli er snøsikkert, og snø er vakkert!

4 kommentarer:

Greta sa...

Det vert vel fleire turer dit skjønner eg. Ikkje lege før dere har eiga hytte der eller? Ha ei flott uke

Vibekes lille grønne sa...

Det så helt herlig ut! Utrolig heldig med været også. Snøhotellet så stemningsfullt ut, men jeg foretrekker å sove innendørs. :)

Sidselsidserk sa...

Ser ut til at dere har hatt ei flott helg! Snøhotellet frister selv om det sikkert er kaldt:-)

Landbutikken Bjorli sa...

Flotte bilder fra Bjorli :)
Siden dere var her , har vi fått mere snø... ;)
Snøhotellet holder vel ca +4 og det er lunt og godt inni der , utrolig stemningsfullt !

Ha ei flott uke :)

Helene/Josefine