tirsdag 12. juli 2011

Endeleg varme!

I dag har vi funne varmen. Rett nok måtte vi reise ei lang natt for å finne den, men det er det jammen meg verdt. I dag har vi hatt den fyrste dagen i Oba, Tyrkia. Jentene har stort sett vore i bassenget store delar av dagen:) Det ser ikkje så ille ut, gjer det vel?
 

Eg og Musikanten stakk ein tur på tyrkisk bad, og det skal ikkje bli siste gong! Eg kan anbefale å sjekke nettsida tilEuropean Beauty. Eg har ikkje prøvd andre plassar, så eg kan ta alvorleg feil, men eg opplevde denne staden som veldig proff. Du kan bestille tid på førehand, via nettsida, og dei hentar og bringar gratis.

No har eg rigga meg til på verandaen utanfor leiligheita, med eit glas kvitvin, for det er jo viktig å fylle på med væske.... Og det var nok ikkje lite eg sveitta ut i løpet av den to timars lange behandlinga:)

Vi har sjølvsagt vore på restaurant og ete middag også, det var noko jentene har gleda seg til. Dei hugsar også den uvante følelsen av å gå ut og surre i gatene etter at det har blitt mørkt. Men i dag var vi ikkje så seine, det er travelt å reise med fly og buss heile natta!


Posted by Picasa

5 kommentarer:

Anonym sa...

Gler meg til kome etter i august. Kos dokke!

Sisselshverdag sa...

Dette så ikke vondt ut nei :D Kos dokke masse og ha en fin ferie :D

Greta sa...

Det såg vidunderlig ut. Berre ver der lenge dere, for i dag er det sol fra skyfri himmel i sogn og da er det sikkert det på sunnmøre også. Kanskje det er det som skulle til at dere dro dit. Sorry, berre erter. Er i strålende humør og lar det gå utover alle andre hehe. Kos deg/dere masse og nyt livet. det er det ein skal gjere. stor sommerklem fra meg

Kristine sa...

ååå det såg kjempeherlig ut! I dag er det endelig litt bra vær her på Hareid også! :-) Kos dokke masse og nyt det! :-))

mimouna sa...

Så deilig med sol og varme. Kos dere og nyt sommeren videre. :o)