fredag 18. mai 2012

17.mai 2012

Det vart ein våt nasjonaldag i år også. Det er ganske vanleg... Men det var ikkje så mykje regn at vi var HEILT nødt til å bruke paraply medan vi gjekk i toget, berre nesten;)

Eg fekk lov til å vere med ilag med alle 2. og 3.klassingane ved Hareid skule, då dei song nasjonalsongpotpourri både på "friluftsfesten" (som vart flytta innandørs) og på folkefesten i hallen. Dei er så flinke! No har vi øvd ein heil del, det skal vi innrømme.
Og dagens opptreden er nesten som ei generalprøve å rekne, for om ei veke er det kronprinsbesøk her! Då skal alle elevane ved alle barneskulane synge det samme potpourriet. Eg har ikkje fintelt, men eg gjettar at vi snakkar om 400 born. Sjølvsagt er det ikkje alle som stiller på ettermiddagstid, men eg trur det blir bra trøkk likevel:)

Nokre glimt frå dagens tog:
Prinsessa bar fane for klassa eit stykke, og då vi kom til stadion var det leikar for små og litt større. Minstemor måtte ha ein smule hjelp for å gå på stylter, men det vart jo premie uansett:)
Heldigvis kunne vi gå inn i aulaen på ungdomsskulen og kjøpe is, kake, pølse og kaffi. Alt som høyrer med:)
Før vi gjekk ut i dag, såg vi forresten på barnetoget i Oslo, og leita etter Musikanten. Han dirigerer Vinderen Skoles musikkorps i år, så vi hadde ein rimeleg sjanse til å sjå han på veg forbi slottet. Vi klarte ikkje å sjå han, men vi får tru at han var der;)

2 kommentarer:

Stubbetufsa sa...

Det mangler ingenting på 17. mai-gleden, ser jeg, selv om det regnet litt!
Vi var vel heldigst med været her i nord, sol og varme!

Greta sa...

Litt regn skremmer ikkje ein sunnmøring :0). Masse flotte bilder av ein fin dag det der.