onsdag 23. mai 2012

Bursdag igjen!

Tenke seg til, eg har blitt eit år eldre:)
Heilt greitt, alternativet er langt verre!! Faktisk tenker eg at det er litt "kokettering" å sukke og stønne over kor gammal ein har blitt. Det er klart at vi blir eldre, det er vel ein konsekvens av å leve?

Eg har hatt ein flott dag, i alle fall. Etter å ha venta lenge på vår, sol og varme, har det skjedd noko merkeleg her på Sunnmøre: Det er nesten full sommar! Det kom så brått at vi nesten ikkje forstod kva som skjedde. Den eine dagen gjekk borna med ullunderskjorter i barnehagen, den neste var det t-skjorte;)

Så i dag har vi hatt kaffigjestar på verandaen. Dei fekk servert mykje godt, utan at eg har gjort så mykje for å få det på plass. Heldig med mor og svigermor som tek med karamellpudding, riskrem og anna godt, og eg kjøpte ei marsipankake. Sjølvsagt burde eg ha laga til meir sjølv, men akkurat denne veka er det heilt fullt i timeplanen.

Sist helg var vi på hotelltur i Skei, Jølster. Det var ikkje nokon spesiell grunn til turen, anna enn at det er kjekt å få litt luftforandring. Jentene kosa seg inderleg i eit varmt basseng, og vi besøkte ein isbre og bremuseum i Fjærland. Flott!

I morgon kjem kronprinsparet til Hareid! Alle mine tre born skal vere med i program: Musikanten skal spele trompet åleine. Prinsessa skal synge ilag med 400 andre barneskuleelevar. Og Minstemor skal synge ilag med dei eldste barnehageborna. Min jobb blir å stille i bunad og hjelpe til med ei av klassene på skulen. Og så skal eg nok synge litt ilag med dei:)
Dette biletet har eg henta frå VG. Kanskje kan vi ta bilete av dei sjølv i morgon?

1 kommentar:

Hilsen Bodil F.T. sa...

Kos dokker sammen med kronprinsparet!! Rekner med det blir en spennende dag for barna!