fredag 6. juli 2007

Det blømer!

Eg har ikkje veldig mykje hage. Men eg har litt! Og no er det blomster på hekkane mine:) Eg har rosespirea, trur denne typen heiter Japanspirea, forresten.
Og så er det litt brudespira rundt eit hjørne
I blomsterbedet har vi noko som heiter Månedsjordbær. Smaken er ikkje noko å skryte av, og dei er små, på størrelse med markjordbær. Men dei er ivrige! Heile sommaren kan Prinsessa finne små raude skattar som ho elskar!
For fyrste gong vert det eple på epletreet vårt! Dette er Kronprins, treet har hatt 3 år på seg, og vi syns det er på tide at det kjem noko... Utolmodige, ja?
Vi har også ei busk med bjørnebær. Den kjøpte eg for 2 år sidan. I år vert det litt smaksprøver, ser det ut til. Morelletreet har også nokre bær, og det kom på plass fyrst i fjor. Det vert kos å gå i hagen og småplukke litt framover!

4 kommentarer:

sipusa sa...

Masse nydelig i hagen din!!:-D

Flott å huske å ta bilde, jammen skal jeg ta noen bilder ute jeg også...hmmm....

Men du...jeg bruker ikke symaskin altså... har ikke det jeg:-o hihi;-)

Marianne sa...

Så fint det blir i hagen :)
Det er ekstra greit å ta bilder fra år til år, så kan man se om sommeren ligger før eller etter, om man kanskje hadde gjort noe som var finere etter å eller et annet, osv.

moma fra HB

Grete sa...

Sommeren er deilig. Vakkert når det blomstrer! Det alpakkasettet nedenfor har jeg strikka, men skjerfet mangler noen omganger; kom aldri helt inn i mønsteret der. Ang. Kr.sund. Det er ikke så mange plasser som er laga for barn. DE har fått nytt svømmeanlegg;et slags badeland. Vanndamman på dagtid er en opplevelse da fuglene spiser fra hånda di. En tur med sundbåtene. Rusletur opp til Varden og flere parker med disser osv. Klem Grete

Babsy sa...

Heisann, koselig blogg du hadde her, kommer igjen til deg ja :o)
likte de jorbærene jeg.. er de små som markjordbær da mon tro eller er de store som vanlige ?? hadde vært noe til ungene her i hagen også det der... *nikke* er koselig når en tar så mange fine bilder, det liker jeg også og gjøre... er litt artig med sånne bilder tatt på samme sted hele året gjennom også... se hvordan alt forandrer seg og spirer og gror...

ønsker deg en flott sommer videre *klemz Babsy *