lørdag 17. mai 2008

17. mai i bilete

Så var dagen straks over.
Det er godt å kome til kvelden 17. mai også! Å kunne sette seg i sofaen uten den altfor trange bunaden, og slappe av framfor tv.

Eg lova i forrige innlegg (frå i dag tidleg) at eg skulle kome tilbake med bilete. Så då får eg vel gjere det! Vi har hatt relativt fint ver på denne kanten av landet. Eg ser og høyrer at det har vore rekordkaldt både her og der i dag, men det var ikkja akkurat sommarvarme her heller. Det var ein bitande kald vind, som sola ikkje klarte å kompensere for.
Likevel har vi gått i tog og vore med på leikane på stadion. Eg har i tillegg vore på to friluftsmøte og sunge med koret "mitt".

Etter nokre timar ute var det godt å kome inn både for liten og stor. Det var visst litt lite soving for gullungen, så ho måtte ha ein ekstra liten høneblund.

Eg er litt stolt av bunaden min, og særleg skautet. Det er mammaen min som har brodert, eg berre la inn ynskje:) Det er ikkje mange som har skaut, men kvart år vert det litt fleire.Og neste år skal eg ha ullunderskjorta klar, i tilfelle det vert like kaldt som i dag!

3 kommentarer:

sipusa sa...

Der har virkelig pyntet dere flott!! Synd bare kaldværet fikk se.....selv har jeg sittet inne hele dagen og proppet i meg usunn mat, huff og huff;-)

Heldigvis skjer det svært sjelden!!

mimouna sa...

Flotte jenter i flotte bunader! Likte både det strikkete og det broderte skautet, nydelig arbeid.

Ønsker deg en god helg!

Figgapia sa...

Flott bunad, og ja, skautet ser halt praktfullt ut. Skjønne godt at du er stolt over den.
Ser ut som dere har hatt en fin dag på nasjonaldagen vår.