onsdag 10. september 2008

Gode husmødre bakar brød. Eg bakar brød. Ergo...

Er eg ei god husmor?? I går vart det jammen baka 10 brød! Er du like imponert som gubben? Han vart så glad for å få heimebaka brød etter overtid at middagen som skulle varmast vart "gløymt"....

Eg hadde litt garn igjen etter sokkane eg strikka i helga. Så då vart det eit panneband, hekla etter fantasien. Det er litt smalare bak, og med påsydde blomster som eg fekk av ein hemmeleg venn for ganske lenge sidan:)

6 kommentarer:

FrkSnupp sa...

Salte! Ja, det er en husmortittel verdig. Søtt pannebånd var det og =)satser på at vi sees neste år i Tananger...

chocolatehead sa...

Hjemmebakt brød er jo bare så godt!

Du er helt klart en husmor :)

Inghild sa...

Åh, det så godt ut.... Tror jammen jeg skal bake noen selv - kanskje i morgen...?

Frk.Badegakk sa...

Takk for ros på babyteppet. Kjempekos det! Jeg er dødsmisunnelig på brødbakinga di. Har ikke fått ordna plass til maskina mi på kjøkkenbenken, trenger å rive noen overskap for å få nok høyde først. Så jeg husker ikke sist jeg bakte brød... Sukk... JEG VIL OG BAKE!!!!=D

turvid sa...

Husmor ja!

Frau Putz sa...

Du ER virkelig en god husmor. Hold da op en stor portion dej du må have lavet. Jeg har ikke en skål, der kan være dej til 9 brød i... Måske badekarret kan bruges ?
Jeg ELSKER boller - vanilleboller er min favorit lige nu. Fine boller (Ikke grove) med vanille i dejen. Smager fantastisk med smør og med varm cacao til. :o) Skønt på en kold september-dag.