fredag 7. november 2008

Barnehagegensar

Det har teke ein del tid å få blogga denne gensaren... Det er vel ei veke sidan den var ferdig, men så måtte eg jo feste nokre trådar, stikke ein liten tur til London og elles la kvardagane flyge av garde.

Gensaren er strikka i Rauma finull, det er ein av mine favorittar til barnehagebruk. I utgangspunktet var minste størrelse 4 år, men eg har krympa den ørlite slik at den passar litt betre til 2åringen...

Rauma finull er å anbefale til slike plagg. Dei held fasongen, dei er lune og varme uten å bli klamme. Eg syns i alle fall at superwash har lettare for å bli klamt. Men det er sikkert ulike erfaringar med det:)

Fargevalget er gjort med tanke på å bruke restegarn til m.a. leggvarmarar til prinsessa. Ho ville så gjerne ha mørk rosa leggvarmarar, så då må ho berre få det!!

6 kommentarer:

petronellas sa...

Så fin genser - Tenker prinsessa blir kjemepfornøyd med både farger og striper. Ha ei fin helg :-)

Annika sa...

For ein flott og fin gensar! Skulle ønske ej va like raske me strikkepinnane..

Tove sin strikkeside sa...

Kjempefin genser.Enig at finull er flott til bruk i barnehage.Skulle ønske at jeg fortsatt hadde ei som ville ha rosa gensere, men den tida er forbi.Nå er jenta mi snart 20år.Kos deg Anlen, og strikk mange plagg i rosa. God helg.Kos deg i mildværet

PerJorun sa...

Herlig barnehagegenser. Den blir nok god å ha i vinter. Ha en flott helg :-)

Annakin sa...

Den barnehagegensern var fin. Inte alla som har så fin tröja i barnehagen tänker jag!

Frau Putz sa...

Sikke en fin børnehavegenser. Den bliver "Musen" sikkert glad for oppe i det kolde nord. Det er nogle fine farver. Nyd det så længe hun vil have rosa. Når jeg kigger på skolebørn i min datters skole går de fleste over 10 år kun i sort.
Ha' en god uge - og god fornøjelse med benvarmerene til "Musen".