søndag 23. november 2008

Strikka hals i solskin:)

Det er ikkje kvar dag det er sol. I alle fall ikkje på Sunnmøre i november. Men i dag er det nydelig ute! Vi har hatt mykje ruskever, så vi vert jo desto meir fornøgde over å sjå lyset... Berre sjå kor fint vi har det! Dette er utsikta frå min posisjon i verda.


Dette er utsikta rett fram... Då ser vi eit fjell, ca 600 meter høgt, og det har ein lei tendens til å gøyme sola midt på dag om vinteren. I dag såg eg på klokka då sola kom fram på sida av Melshornet. Kl. 13.05 hadde eg sol i heile huset:)

Midt i februar kjem sola til å "trille" over kanten på Melshornet, men fram til då må vi klare oss med litt sol om morgonen og litt om ettermiddagen. Det er jo ikkje langt å gå på tur til sola, så det er mange som går tur fine vintersøndagar!


Når no sola var framme, kunne eg ta bilde av den nye halsen til jentene. Eg veit ikkje kven av dei som vinn kampen om denne, men den kan brukast av begge, alt etter kven som treng den mest.


I går kveld var eldstemor glad for å leike seg ute ei stund ilag med pappa:) Det vart ei stilig snølykt utanfor altandøra!

7 kommentarer:

Hanne sa...

Så koselige bilder du har lagt ut på bloggen. Et riktig vinterbilde det med snølykten. Og halsen, ja den ser vekldig lun og god ut.
Ønsker deg en riktig god uke.

dagny sa...

Ann Helen ditte e rett å slett berre terror!!
Her sete ej på skulen å jobba å so legge du ut sånt? Å det gjelde løfsebakinga mæ. Ej mæ vil!

Elisabeth sa...

Nydelige bilder i pent vær. Ser ut til å være halsens dag i dag. Jeg har lagt ut én, og jammen har jeg ikke funnet et par andre på blogger tidligere i dag. Nydelige farger i din!

Anonym sa...

Det er flott med vinter når det er sol attåt snøen ! Har vært rene påske-stemninga her i dag :)

Josefine

medina sa...

De lefsene fra forrige innlegg skulle jeg gjerne smakt. Lefser er jo så godt. Eg skal bake i morgen.

hobbyentusiast sa...

Så flotte bilder. Må være litt rart når sola forsvinner så fort, men som du sier, gå tur til sola, høres jo koselig ut. :) Nydelig hals du har laget. God og varm. Snølykten vekkt julestemningen hos meg... :) Ha ei flott uke, og takk for titten. En fin blogg dette.

Frau Putz sa...

Jeg ville ønske, at vi havde nok sne til at kunne lave sne-lygter her i Danmark også. Så koseligt/hyggeligt det ser ud.
Jeg må vel håbe på, at vi får en VIRKELIG kold og snerig vinter, så vi kan prøve det!
Fine farver på "halsen".