søndag 16. november 2008

Tova halsFinull er eit godt garn! No har eg strikka ein hals til gullungen, og tova den lett. Eg hadde ikkje oppskrift, denne har blitt til ettersom eg strikka:) Det er ofte slik. Og av og til er det vellukka...I loftsoppryddinga mi fann eg mange klesplagg som fekk nye sjansar til eit nytt og betre liv. Eller dårlegare, kanskje. Her er tre strikka gensarar som eg ikkje ville ta vare på. To andre fekk lov til å bli i heimen, men desse tre enda i containeren. Det er ikkje noko gale med dei, men dei er ikkje fine nok! Og så kan det ha noko med at eg likar å strikke nye;) Alle gensarane vart mykje brukte av musikanten då han var 6-7-8 år.


Dette monsteret er litt større enn in real life, heldigvis. Men etter den flotte turen vi hadde i skogen sist helg, då vi også helste på alle dyra, fekk vi med oss uønska gjestar heim. Denne plukka eg av ryggen til gullungen nokre dagar etterpå. Irriterende at det skal vere flått no, midt i november! Eg hadde ikkje tenkt på å sjekke eingong! Det har rett nok vore ein veldig mild haust, så dei har vel klart seg betre enn for eksempel i fjor. Jaja, snart er vel juletreet ei kjelde til all slags spennende husdyr, så det er berre å glede seg!

2 kommentarer:

Judit sa...

Heisann du trofaste blogger. Skikkelig nifst bilde her i dag, uææhh!! Jeg sitter her og koser meg med kaffe og bloggrunder, mens både små og store gutter er på bandy trening. Her er nemlig skøytesesongen godt igang!


Ha en fin søndag, og pass deg for husdyra!

Hanne sa...

Så flott hals, og stilig med eget mønster. Sliter med flott hos meg også, jeg fjerner det fremdeles fra kattene mine flere ganger i uken.