lørdag 17. januar 2009

Rosa tøfler til korps-entusiastar?

Eg har prøvd ut det relativt nye garnet til Gjestal, Rosendahl. Det er mjukt og deilig, og det einaste eg har opplevd som litt negativt er at det slitnar lett når eg skal sy med det. Det er ikkje noko særleg problematisk, da....
Tøflene er strikka etter hovudet, og vart omtrent sånn som eg hadde tenkt dei:)

Denne gongen opplevde eg at det tova meir enn eg hadde venta, så eg måtte strekke og jobbe litt før dei vart passe. Eg sydde på ein knapp også, så dei har ein litt søtare fasong enn "vanlege" tova tøfler.

Eg syns dei er søte:) Og kvifor er det tøfler til korps-entusiastar? Jau, dei har fått gamle knappar frå ei skulekorpsuniform!

Berre sjå kor nydelig:)

10 kommentarer:

sopran sa...

Fien tøfler. har lurt litt på nye garnet og det var fint å lese om dine erfaringer. Tenker å prøve det ut selv.)

Lernemor sa...

Så søte de ble! Ønsker deg en riktig god helg :)

ariel sa...

Kjempefine tøflar, og morosame knappar!

madebyjulia sa...

kjempestilige og artig med de knappene:)

mimouna sa...

Så fine de ble! Gøy detalj med de knappene.

Ha en fortsatt hod helg!

Ilje sa...

Genialt. :) Akkurat sånne knappar hadde vi på uniformane våre også. Noko å selje på korpsmesse, i korpset sine fargar? Men det blir kanskje litt vel nerdete for nokon, hehe.

Frau Putz sa...

Sikke fine tøfler. De skal nok holde dine fødder varme - og det er sjovt med sådanne gamle knapper. Jeg har arvet en masse gamle knapper fra min mormor (Hun var meget økonomisk og klippede altid knapper af tøj, før det blev kasseret, så der var mange knapper fra et langt liv!) - og der er mange fine, gamle knapper, som man ikke kan finde magen til nu. Nu er de fleste knapper af plastik, men mange af mormors knapper er metal og træ - og de er meget fine.

Irene sa...

Flotte tøfler, de så utrolig gode og varme ut.

gURo sa...

Disse var uber søte:) må prøve meg på dem jeg:)

Hanne sa...

Så flotte, deilige tøfler.