tirsdag 17. februar 2009

Planlegging er halve moroa!

Planlegging er ein fin ting. Det gjeld både husarbeid, ferie og andre syslar. Eg har nok lært av mora mi å lage lister over alt mogleg. Eller kanskje det ligg i genene? Eg likar i alle fall å planlegge. Og dersom listene er detaljerte nok, ser eg at eg har gjort noko! Så enkelte dagar kan lista mi innehalde bittesmå ting, til dømes å tøme oppvaskmaskina, sette på 3 vaskemaskiner, rydde i aviskorga og vatne blomster. (Pussig at klesvask ALLTID er med på lista....) Dette er den eine lista, ikkje sant? På den andre lista har eg det som eg ikkje må gjere i dag, men i løpet av ei veke eller to. Som å lime inn 300 bilde i fotoalbumane. Eller rydde i skapa på loftet.

Her i bloggen har eg av og til hatt lister over kva eg skal lage, enten strikke eller på andre måtar. Det er jo litt greitt å vite kva eg har tenkt, så eg ikkje går og stussar når eg har felt av eit prosjekt. Då blir det så skrekkelig tomt nokre timar!Undervegs:
Strikka bukse til prinsessa
Sokkar til prinsessa

Planar:
Luer kvar mnd
Nye tova tøfler til mannen
Nye sokkar til meg sjølv
Støype stearinlys
Makramesmykke
Andre smykke?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja , hva skulle vi gjort uten disse listene ? Jeg er helt avhengig , og roter jeg bort lista mi , blir det bare kaos.. ;)

Nå er det snart vinterferie , det skal bli så ufattelig godt ! :))

Josefine

Judit sa...

Takk for bursdagshilsen i bloggen;.) Tror jeg skal prøve meg på en strikkeliste jeg også. Blir ofte litt stressa når det nærmer seg slutten av et prosjekt.

Tone sa...

Hei, så koselig blogg du har! Jeg skriver så mange lister på jobben, så jeg er litt anti når det gjelder lister privat. Men i hodet så har jeg alikevel et stooort spekter av prosjekter jeg har lyst til å lage. Om det blir noe av halvparten av dem er lite sannsynlig, men jeg er ihvertfall såpass strukturert at jeg ikke påbegynner noe nytt prosjekt før jeg har avsluttet det jeg holder på med. Det har jeg lært av min mor ;-)

Tino sa...

Kjekt med lister. Jeg skriver det vanligvis ikke ned, med har likevel en noenlunde plan. Må bare ta en ting av gangen først.
Ha en fin kveld :)