fredag 13. februar 2009

Spørjeundersøking om pannekaker:)

Eg hadde i forrige innlegg eit bilete av pannekakene vi hadde til middag nylig. Med rabarbrasuppe til. Her i huset er det vanleg å ha søt suppe til pannekakene, enten fruktsuppe, rabarbrasuppe eller anna liknande suppe. Det er ganske lenge sidan eg laga nypesuppe til, men det brukte eg av og til å få heime.

Solveig la inn ein kommentar om at ho brukte ertesuppe til pannekakene. Det gjorde at eg vart litt nysgjerrig. Så no vert det jammen laga ein liten poll på sida her igjen, med tilbehør til pannekaker. Det er hyggelig om du vil svare!

10 kommentarer:

solveig sa...

I dag vart det pannekaker her! Sidan eg ikkje hadde erter i bløyt, vart det grønsaksuppe med kjøtbollar i. Bacon er alltid godt. Vi brukar både det og blåbærsylte, noko som er utenkeleg for andre som vil ha anten eller. Eg fekk ikkje til å stemme på første forsøk då, men prøver igjen.
Mor mi er nordfjording

Baddie sa...

Jeg stemte noko anna. Vi spiser først tomatsuppe (de som ønsker det har kokt egg oppi sin porsjon, ikke jeg). Deretter er det pannekaker med sukker eller blåbær- eller bringebærsyltetøy. Mmm

Lunamon sa...

vi har spist pannekaker idag.
da blir det sukker, syltetøy og brunost.
bacon er selvsagt veldig godt,men det er ikke så ofte vi ahr det.
søt suppe er også godt til.

karna sa...

Da jeg var barn var pannekaker + søt suppe TOPPEN!! Nå er pannekaker noe av det kjedligste jeg får, men unga steiker og det er himmelrik. Suppe til har blitt borte på vegen.

Magiske pinnar sa...

Eg er vant med noko som kallast eggakaker (pannekaker) med flesk i og poteter ved sidan av. Altså vanleg middagsmat. Ellers et eg "dessertpannekaker" med sukker eller syltetøy.

Tove sa...

Må si meg enig med Baddie - tomatsuppe først (med makaroni i...), og deretter pannekaker med enten sukker, jordbær- eller bringebærsyltetøy. Og dersom rester spises de kald med brunost dagen derpå.
Dæven, nå fikk jeg lyst på pannekaker!!!

Hanne sa...

Jeg elsker spørreundersøkelser, og har selvfølgelig svart på din. Når jeg lager pannekaker er tilbehøret: bacon, syltetøy, søt suppe. Når mannen min lager pannekaker er det sukker/syltetøy og salt potetsuppe som gjelder.
Ønsker deg en flott søndag.

ariel sa...

Bacon og blåbærsylte viss pannekakene vert servert som middag, berre blåbærsylte viss dei fungerer som dessert etter grønsaksuppe/ertesuppe/brennsnut eller anna salt suppe. Mmmmmmm....

Besta sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Besta sa...

For meg er det utenkjeleg å servere pannekaker med anna enn steikt flesk og blåbærsylte(helst rørte blåbær). Suppe brukar vi ikkje lenger, men i fall vi skulle hatt det, hadde det blitt ertersuppe. Blåbær er nok søtt! Og så må vi ha kaffi til! DET er eit must.
Solveig:Du som er så lur, bør ha ferdigbløytte erter i frysaren, det har vi!