mandag 29. juni 2009

Ei lita perle!


Sandvikgarden er vel verdt eit besøk, både for små og litt større. Vi vart overraska over at vi ikkje måtte betale noko for å kome på besøk. Det einaste vi måtte betale for, var om borna ville site på tilhengartur med Gråtassen, eller ta ei lita runde på hesteryggen. Det kosta nesten ingenting, det heller:) 50 kroner, så kunne dei køyre så mange gongar dei berre ville, på både traktor og hest.

Borna kosa seg med å sjå på alle dyra. Fuglar, små grisar, kaniner, hestar, alpakkaer og kattungar. Dersom ein treng ein tur på toalettet, finn du kjapt plakaten på veggen i hovudhuset. Der vert du sendt inn med eit smil. "Du finn vegen"

Slikt bad vil eg også ha... Stort og lekkert, med eit boblebadekar fylt med litt vatn, flytande lys og roser. Slikt har eg aldri tenkt på å dekorere! Dessverre hadde eg ikkje bilete av dette. Men i fjøsen, der det var roleg musikk, kunst på veggane og aldeles bedårende, der tok eg bilete!


Dette er ein fantastisk plass. Og i går var det rekordvarmt, så vi kosa oss på Sandviksanden etter besøket. Det var også ein fin plass å besøke. Nydelig kvit sand, og ok temperatur;)Du kan sjå litt av sanden bak jentene og hesten.
Desse hadde det sikkert litt varmt i går. Men sjå, så søte!!

11 kommentarer:

charlotte sa...

Dette ser virkelig fantastisk ut! Og så mange fine dyr. Ha ei fin uke!

Hege sa...

Så helt herlig ut :) Flotte bilder.

Blomstermamma sa...

Så mange flotte sommerbilder, ser ut som om dere har en fantastisk sommer!

Birgitte Larsen sa...

Det der så ut til å være drømmen!!! =D

Ha en fortsatt god sommer=)

solveig sa...

Det var eit godt tips!

Kari Anne sa...

Det så ut som dere har kosa dere på tur!

God sommer :o)

Hilsen fra Kari anne

Anonym sa...

Hei.Nydlig perle dere var på besøk.Trist med ulykka i går.Jeg har vært en par ganger på Garnes hjem til en venninde som er derifra.Pent på Sunnmøre.Ha en riktig fin Sommerkveld.Bodil

solveig sa...

p.s
Naboane er heime att. Dei vil gjerne gje bort kaninar når dei vert gamle nok....

Marit sa...

Ser ut til at dere har hatt det artig. God sommer!

mimouna sa...

Å så koselig! Et fantastisk flott sted det der!

Anita K sa...

Å så kjekt dette ser ut, flotte bilder