onsdag 19. august 2009

Ny tunika til meg! Eller kjole?

No har eg endeleg festa dei siste trådane:) Det tok litt tid, dette prosjektet. Delvis fordi eg måtte lage litt anna innimellom, og delvis fordi det rett og slett ikkje er meir strikketid i døgnet mitt. Og så litt fordi eg ikkje kan dra med meg så store arbeid i veska. Men no er eg ferdig, og eg er eigentleg veldig fornøgd!

I dag tidleg fekk eg knipsa eit bilete ute, så eg til og med kan vise at det var litt sol i dag også. Det er mange våte dagar friskt i minnet;)

Oppskrifta fann eg i heftet Pt-design nr. 91, og eg brukte fryktelig nær oppgitt garnmengde. Garnet er Sumatra, eit heilt ok garn.Eg likar fargen! I heftet var denne tunikaen kvit, men eg syns ikkje at kvitt er spesielt smart til meg. Eg likar blått betre, og denne er omtrent dongeriblå.

8 kommentarer:

Aileen`s strikkekrok sa...

Kjempefin tunika du har strikka,eg har det heftet eg og,er mykje fint i det synest eg,eg har hekla ein tunika derifra,ha ei fortsatt fin uke:)

Stubbetufsa sa...

Du er flittig!
Tunikaen ble fin, den!
Jeg syns du er djerv som tør å gå laus på så store arbeider!

Mosbøjenta sa...

Hei! Tusen takk for pakken jeg fikk i posten i går! :-) den falt i smak ja!
Kjempefin tunika ja, du er så flink, allsidig! :-)

Tovepia sa...

Den var nydelig!! Og blått liker jeg også, det gjør at du kan bruke den langt utover høsten og vinteren. Ha en hjempegod dag!

Annika sa...

Fine du va i den! Fargen kledde dej ja:) Hekje tida til Volda i dag du, also?

Judit sa...

Tunikaen ble kjempefin og jeg likte blåfargen veldig godt. Blått er rett og slett en fin farge, men det er lett å glemme.

strikkedilla sa...

Kjempefin tunika og nydelig farge

UnePune sa...

Veldig fin - den kledde du godt =)