fredag 21. august 2009

Hit eit steg, og dit eit steg, dansar eg fram på skuleveg


Vi har ei stor skulejente i huset! Torsdag var den fyrste dagen på skulen. Heldigvis ei ganske lita klasse, 18 kjekke elevar samla. Og så 18 til i den andre klassa.

No er Prinsessa ei av 208 elevar på min skule, og det er eigentleg heilt ok. Litt godt at eg har ei barnehagejente enno;)

Prinsessa er ferdig med den rosa perioden. Rosa er framleis gangbar vare, men då vi skulle velge klede til 1. skuledag vart det svart. Og sekken er turkis. Eg såg mange rosa sekkar blant 1.klassingane, og mange rosa antrekk.
Jaja, alt går i bølger. Men enno er det lekkert med rosa for den vesle gullungen min...

6 kommentarer:

Mosbøjenta sa...

Hei! Så forventningsfulle de er den 1. skoledagen. Jeg sendte 3 forventningsfulle jenter på bussen torsdag, 2 skolejenter og 1 barnehagejente, det var første gang ho skulle ta bussen til barnehagen :o)
Håper prinsessa di kommer til å trives og få det fint på skolen! Lykke til, og god helg.
Nå skal jeg gjøre meg klar for å bli med samboeren min oppi Sunndalsfjella å hente kjøtt! Han skøt en reinsbukk og går, fikk ikke med seg alt ned, så nå får jeg meg en etterlengta fjelltur! :o))

Tovepia sa...

Masse lykkeønskninger på skoleveien! Litt vemodig, litt godt nå ungene starter på skolen. Ha ei flott helg!

Popsinune sa...

Gratulerer så mye med skolejente !
Jeg har ei skolejente jeg også, men hun sitter fremdeles godt fast i rosaperioden, med rosa kjoler og rosa skolesekk. Litt rart i mammahjertet når de er blitt så "store". God helg !

Judit sa...

Gratulere med skolejente!!

ariel sa...

Livet er fullt av overgangar, og det er viktig å kjenne litt på forventningane til ungane - og sitt eige vemod... Gratulerer med vel overstått oppstart!

Frau Putz sa...

Det er en stor dag, når børnene starter i skole.
Emilie har også overrasket mig med hensyn til farver. Pludselig er sort (svart på norsk? Black) lige farven. Ikke den mest romantiske lillepige-farve jeg kan tænke på. Snart farver hun vel også håret sort og får en tatovering eller en piercing... :o)
Pludselig er det in at gå med bukser og jeans (!) hvilket har været helt "out of the question" tidligere.
Ja-ja... Man bliver nok voksen når man starter i skole :o)