onsdag 26. august 2009

Nye russiske heltar


I går var eg med på ei fantastisk oppleving! Svartehavets beste songarar, 8 staute karar som kjem frå Don Kosakk-koret. Hareid kammerkor fekk vere med, vi hadde ei avdeling midt i konserten. Russarane stilte med stor spennvidde. Det var utrulig mykje lyd frå berre 8 menn, og vi forstod ikkje eit kvidder, men vi fatta i stor grad den nydelige musikken!. I tillegg til at det var sterkt, uvant og heftig, var det så utrulig sårt og vakkert også!

Eg har søkt etter klipp på youtube, men fann stort sett berre gamle opptak. Ingen stad kunne eg finne att dei som var på Hareid i går.

Vi var litt usikre på førehand, om det kom til å kome publikum på ein tysdagskveld.
Då det var nesten fullt ein halvtime før konsertstart, forstod vi teikninga:) Kyrkja var heilt full. Og eg trur at vi song bra med mitt kor også...

1 kommentar:

ToveLisbeth sa...

Jeg kan også skrive under på en fantastisk opplevelse denne konserten jeg og mannen min fikk være på i går kveld.Disse 8 mennene var helt fantastisk å høre på. Jeg ble imponert over de 2 av sangene deres hvor solisten sang veldig svakt, og resten av gruppen "kompa", videre han på bassen som sang VELDIG dypt, videre de på tenoren som sang VELDIG høyt, videre da disse to korene sang sammen på den siste sangen. Kunne trekke fram mange høydepunkt. Følte at konserten gikk fra det ene høydepunktet til det andre.