søndag 11. oktober 2009

Oransje utfordringFrau Putz har gitt meg ei utfordring, og det var jammen ikkje lett.... Ta bilete av 7 oransje ting i huset! Eg likar ikkje oransje noko særleg. Jaja, no kom eg på at eg kanskje har appelsiner i kjøleskapet:)

Men eg klarte med god hjelp av eit par prinsesser å finne 7 oransje ting. Ikkje akkurat inventar, men det får duge!

Eit russekort, ein smokk, ein lampe med oransje motiv. Ei tube orange peel frå Oriflame, og ei bok med litt oransje på omslaget. Ei pute forma som ei løve, den er i alle fall litt oransje! Og eit inventar-aktig element: Ei oppbevaringspølse frå Ikea, som vi ikkje har hengt opp fordi eg ikkje likar fargen;)


Og her kom den 8. tingen ramlande:
Eg hadde gløymt mininøstet eg fekk på Ørskogfjellet!

Eg skulle visst utfordre nokon til å gjere det samme.

Eg har vurdert kva farge som kunne egne seg, og trur jammen eg skal vere snill med folket. Kva med lilla? Dei heldige som får utfordringa frå meg er:

Anita

Tove Lisbeth

Jezza

Judit

Ta bilde av 7 lilla ting og legg ut i bloggen:)

4 kommentarer:

Frau Putz sa...

Cool!
Fint klaret, Anlen. Orange er absolut heller ikke min yndlingsfarve - og jeg skulle helt sikkert også lede længe efter 7 ting her i huset. Men... gulerødder og appelsiner har de fleste vel - og du klarede det alligevel uden madvarer ;o)

(Og jeg kan godt forstå, at din orange opbevarings-pølse fra IKEA ikke er hængt op! Jeg har en i SHOCKING PINK, som er gemt væk inde i rengøringsskabet...)

Klem fra FP

ToveLisbeth sa...

Den utfordringa skal jeg ta! venter til dagtid med å ta bilder. 7 lilla ting i huset - hm - kanskje jeg må gå på loftet og se i pynten til advent?? noen garnnøster?? Jeg får se hva jeg finner

Judit sa...

Adventspynt var et godt tips til denne utfordringen ja. Må sondere litt hjemme før denne utfordringen blogges:-)

Anita K sa...

Jepp, takker for utfordring og pøøøønsker, kan kanskje ta litt tid før det blogges, men plutselig så blir det :) Ha en suuper dag