tirsdag 15. desember 2009

Bellas mittens!Eg er ikkje den fyrste som har strikka desse:) Og heilt sikkert ikkje den siste heller... Eg strikka fyrst ein vott der eg gjorde som oppskrifta sa. Men eg har ikkje lyst på vottar som rekk heilt til albogen. Så systra mi fekk lov til å rekke den opp att:) Deretter strikka eg eit par som var kortare, meir som vanlege vottar.
For meg er dette nok lengde. Eg strikka dei i Alfa, og det vart att berre 5 gram frå dei to nøsta. Godt tilpassa, med andre ord!


Elles kan eg nemne at eg har blitt tante igjen i dag! Det vart ei jente, og eg har sett eit lite bilde av henne. Men det er alt som skal til for å bekrefte verdas nydeligaste baby:)

6 kommentarer:

gyldenkron sa...

Først: Gratulerer så mye som tante igjen.
Og de vottene var nydelige. Jeg har ikke prøvd alpha, men det ser deilig ut. Har strikket noen bella mittens selv, de er festlige.
God jul til deg og dine

Sidsel sa...

Flotte votter! Jeg er enig med deg om at de ikke trenger å være så veldig lange - blir bare klabb og babb med jakken:-)
Gratulerer som tante!!

Tove sin strikkeside sa...

Kjempefine votter og gratulerer som tante igjen. God jul til deg fra meg

Solstad sa...

Tusen takk for koselige ord på bloggen :) Vi har litt til felles ser jeg ,alder sivilstand, barn, stjernetegn....og sunnmøre he he .. men du er flinkere enn meg å strikke ...nydelige votter !!
Ønsker deg ei fin uke....jula er rett rundt hjørnet no :D

Ilje sa...

Gratulerer med det nye tantebarnet!

Vottane var kjempeflotte, ser ut som dei ikkje tek så lang tid å lage heller. Alltid bra! :)

Og så lurer eg på om du kunne forklart ein ting ... korleis får du endra bakgrunnen på bloggen din? Eg såg du har fått så flott juletema! Eg har prøvd så mange ulike måtar, men det er ingenting som fungerer for meg. Uff, den dataen, altså!

tintin-44 sa...

Gratulerer som tante! Kjekke førjulsgåve det, og meir å skjemme bort.
Vottane var lekre!
Ønsker deg ei god jul!