tirsdag 29. desember 2009

Nye vottar til Prinsessa


Nye vottar, utan oppskrift, også kalla "I haudet mitt-oppskrift". Garnkorga mi har framleis ein del restar av Rauma Finull, og det må eg jo gjere noko med! Desse vottane strikka eg ca slik at dei passa til meg, og så tova eg dei ganske hardt for å få dei passe til ei Prinsesse på snart 7 år... Dei vart ikkje så verst;)

3 kommentarer:

Anita K sa...

Så flotte votter du har strikket. Jeg har også Finullrester liggende, men har ikke kommet så langt at de er blitt omsatt til noe fornuftig ennå. Har lovet jentungen å strikke to høyrevotter snart, for å matche de to venstrevottene som ligger og skuler på meg i en krok... Jeg skal spille spill på Nyttårsaften jeg. Har alltid TrivialPursuit kamp sammen med våre beste venner, koner mot ektemenn. Mye prestisje på spill da!! Ha en fortsatt flott romjul, klem

Greta sa...

Hei og god romjul.!
her var det masse kjekt å sjå og lese siden eg var innom.
Kjempeherlig granpakke du fikk. Den får du nok mye glede av. Når eg får garn i gave, sei datra mi alltid. det skal du bruke på noko til deg sjølv, og ho passer på at så vert gjort.
Vi har spilt eit nytt kortspel i jula. blir alltid spelt ett eller anna i jula.
Flotte votter du hadde strikka til prinsessa di. Dei blir nok gode no i vinterkulden. syns det er litt for kaldt ute eg no, men ut må ein jo alikevel. Ha ei fortsatt fin romjul

Elins Strikkeri sa...

Synest prinsessevottane vart utrulig fine og så kjekt å få brukt opp rester!! Har ein del finull rester liggjande eg og. Synest finull er eit supert garn, fortsatt god romjul til deg:)