søndag 13. desember 2009

To konsertar på litt for kort tid

I dag (eller i går, ettersom det er over midnatt no) var vi ultrakulturelle!

Vi starta med å besøke svigerforeldra mine, der vi kunne avlevere to småstore prinsesser som skulle overnatte der, og besøke julemesse i det tome butikklokalet i kjellaren. Litt kos å få med slikt også.

Deretter køyrde mannen min og eg til Ørsta, der vi var på ein fantastisk konsert med Nordic Tenors. Dei er flotte karar, dei syng himmelsk, og er morosame i tillegg. Det kan knapt bli betre:) Her er heimesida deira.
Konserten var ferdig klokka farleg nær halv ti, og halv elleve skulle eg i teorien vere klar til å synge med Hareid kammerkor på Julenattine i Herøy kyrkje. Litt i overkant av ein time er jo god tid. Men det tek jo nesten ein time å flytte seg frå A til B.... Så det gjekk i god fart, kan du seie;) Vi kom fram i tide til å sjekke oppstillinga og finne ut kva som var planlagt!

Julenattineen gjekk fint, det var ei roleg stund med mykje variert musikk. Det vart litt langvarig etter min smak, men det var godt program, så då er det vel greitt. Det var Herøyhorn, eit korps for vaksne, som arrangerte konserten. Takk for i kveld;)

2 kommentarer:

Judit sa...

Ser du har det litt hektisk om dagen. Pepperkakene ser veldig fargerike og gode ut, og imorgen blir det mozartkuler her også:-)) Og snart er det juleferie!!!

Sylke sa...

Det var mye kultur på en dag :) Bra med gode musikkopplevelser!