tirsdag 6. juli 2010

Feriedagar på kjøkenet

Det er heilt ok å ha ferie. Faktisk litt meir enn ok.

I dag har jentene fått klipt litt av det lange håret, men ikkje så mykje... Begge er opptatt av å spare til kjempelangt hår;) Uansett er det greitt å la ein frisør sleppe til av og til, så det vert litt ryddigare på toppen.

Elles har vi vore heime og kosa oss. Eg har baka brød, sidan gubben sukka over sjokoladekake og muffins i går. Han hadde meir lyst på grovbrød, sa han! Så då fekk han det. Ingen skal vel beskylde meg for å ikkje oppfylle ønske:)
Og sjølv om det var sol av og til, var det ikkje så varmt at det var overbevisande. Jaja, det er jo mest fordi vi kledde oss litt for lett, og då vart det kjølig i vinden. I varmedress hadde det vore nydeleg og varmt ute...

Husmora slo forresten til og laga ball til middag. Komle/kompe/raspeball... Her heiter det BALL. Og det aller beste er å ete ball med berre smør, og kanskje litt bacon. Dei andre i huset vil ha meir tilbehør, eg går for mest mogleg ball med minst mogleg attåt!

6 kommentarer:

ariel sa...

Flink husmor! Og når det gjeld kake og grovbrød er det vel greitt med "ja takk, begge delar"?

Greta sa...

Det er så gdot med heimebake brød og ekte ball. Eg og kaller det ball. Men da eg flytta til sogn skjønte dei ikkje kva det var. Ikkje det at raspaball er så veldig stor forskjell på navnet.
Godt er det no uansett kva det heiter og kva ein har til.
Du får nyte ferien videre. klem

Vibekes lille grønne sa...

Det høres deilig ut med hjemmeferie og det kommer hvertfall familien din tilgode! Fortsatt god ferie, fra fredag skal jeg ha også! :)

Sisselshverdag sa...

Åååå, ball, det høres deilig ut. Det må jeg lage snart, eldste gutten min er også veldig glad i det. Blir ofte til at jeg lager det når han er hjemme:D
Håper varmen snart kommer til dere også :) Men det er nå ikke noe mer hyggelig enn å bake litt når ikke det er topp vær :)

Ha en koselig onsdag :)

Lunamon sa...

ÅÅÅÅ baill vurderte vi som bryllupsmiddag... kor du e flenk!

Ha en flott ferie videre.

Judit sa...

Du, nå er det snart på tide du setter deg ned og slapper av:-)!!Men de som bor sammen med deg er veldig heldig!
Sommerklemmer:-))