torsdag 23. september 2010

Nesten slik at ei etterlysning burde blitt sendt ut...

Dette er jo ille. Det er lenge sidan sist eg var innom her, og enda lenger sidan eg skreiv noko her... Men det har sine grunnar:) Dama har byrja å trene, og då vert det brått mindre tid til sofa og pc. I tillegg vert det mindre tid til å strikke, og strikketid er av og til vurdert som meir attraktiv enn pc-tid:)

Men brått er eg tilbake, i går kveld festa eg siste trådane på nissekleda eg har putla med i det siste. Skal berre sette i eit strekk, og så er nissane klare til fotosession. Berre vent og sjå:)

I helga skal vi på hyttetur, og sidan om eg reknar med at det ikkje vert nett-tilgang der, er det håp om litt kvalitetstid med strikkepinnane...

2 kommentarer:

Stubbetufsa sa...

Så flink du er som har begynt å trene!
Jeg "trener" ikke, men jeg vandrer rundt på jordene for å se til planter, jeg plukker enda jordbær, er ute på et jorde for å kviste av et tre som er hogd, går ned til veien etter post, er oppe i skogen en tur med katta, springer fra rom til rom her i huset og i fjøset med kasser og esker som er/skal omorganiseres, går rundt i drivhuset, plukker tomater, tjuver på tomatplantene, vanner og sånn.
Ha det bra, du!

Tovepia sa...

Flinke du!! jeg kjøpte jo meg også kort, så langt en gang i uka...skjerpings må til!!!
Kos deg i helga og klem fra meg;)