onsdag 10. november 2010

Bedriften "FAMILIEN" søker medarbeider

Stillingen som MOR ønskes besatt

Som MOR vil du få en sentral rolle i ”Familien”´s ledelse. Du vil arbeide selvstendig, fatte egne beslutninger, samtidig som du må ha evne til samarbeide og være en pådriver i teamet.
Du vil få ansvar for følgende områder:
- Organisasjon og ledelse
- Planlegging og utvikling
- Forhandlinger og mekling
- Transport tjenester
- Forsyninger, produksjon og logistikk
- Sykepleie
- Pedagogikk
- Verkstesdstjenester
- Park og anlegg
- Evenementer
- Andre påkommende oppgaver

Lønn: Kr 0,00
Ferie: Stillingen stiller krav til tilgjengelighet hele året. Eventuelle korttidsfravær må avklares i god tid.
Eventuell tilleggsjobb kan avtales, dersom dette bedrer økonomien i ”Familien” og ikke kommer i konflikt med oppgavene som MOR.
Avgjørende krav: Hunnkjønn
Ønskelig: Egen formue. Tilgang til feriesteder som kan passe for ”Familien”.

Kvalifikasjoner:

1. Førerkort
Du må kunne kjøre et kjøretøy med defekt klimaanlegg gjennom tett trafikk, mens du hører på at spedbarnet i baksetet holder på å kveles. Du må kunne konsentrere deg mens du synger "Lille Petter Edderkopp", og du må vite hvor alle offentlige toaletter befinner seg. Du bør ha erfaring i å drive rundt utenfor klubblokaler og diskoteker sent på kveld.

2. Forsyningssjef
Du må være i stand til å planlegge menyer for enhver appetitt i minst 18 år framover. Det kreves produksjon av egen melk til nyfødte, og det kreves også at det stadig skal kunne lages middagsmat til mange personer. Oppfinnsomhet er sentralt.

3. Administrator
Du vil bli direkte ansvarlig for daglig drift, personell, kontroll med budsjett, regnskap, klager og forhandlinger.

4. Sykepleier
Pleie og omsorg er en sentral del av jobben og krever høy kompetanse og personlig egnethet. Godkjent førstehjelpskurs er obligatorisk. Du må være i stand til å fungere uten søvn oppimot seks dager, for å få utført annet arbeid utover pasientpleien. Du må også utvise dyktighet i behandling av pasienter tidlig om morgenen. Ferdigheter i flekkfjerning verdsettes også høyt.

5. Småbarnspedagog
Du skal kunne sitere alle fortellinger om Ole Brumm og ha kjennskap til alt som er skrevet om dinosaurer. Ferdighet i å lage halskjeder av makaroni og tanntråd er dessuten svært ønskelig.

6. Skredder
Gardinsøm er et pre. Det er også en fordel å kunne stoppe og lappe. Du må videre være i stand til å designe og sy kanindrakter og lignende antrekk til spesielle anledninger.

7. Frisør
Du må kunne oppdage og behandle hodelus, fjerne tyggegummi fra hår og klippe en rett pannelugg, under en strøm av ukvemsord og heftige bevegelser.

8. Sykkelreparatør
Du må være fortrolig med alle aspekter ved vedlikehold av sykler (og annet sportsutstyr), inklusive montering av støttehjul. Søkeren må også kunne lappe sykkelslanger og annet enklere arbeid på en campingplass eller langs landeveien.

9. Dyrlegeassistent
Du må kunne passe på og oppdra et broket utvalg av kjæledyr, etter at eieren er gått lei av dem. Hyppig foring og rengjøring av bur er aktuelt. Du må være flink til å håndtere nabostridigheter omkring dette, samt drive krisepsykologi ved evt. kjæledyrs bortgang (jfr. Sykepleier). Du må påregne å måtte utføre begravelser.

10. Maler og interiørarkitekt
Forefallende interiør jobber må påregnes. Du bør derfor ha erfaring med planlegging av interiør, montering av IKEA møbler ol, maling og tapetsering. Du må være vant til å fjerne klebrige ting og grafitti fra dørene. Det er en klar fordel om du kan male taket mens du lager middag.

11. Sentralbord
Du skal kunne holde en diskusjon i gang i telefonen mens ett barn klamrer seg fast til benet ditt og et annet hamrer på en hermetikkboks med en tresleiv. Du skal forsyne telefonsnakkende tenåringer med næring, slik at de unngår total utmattelse. Du må dessuten holde log på alle innkomne samtaler og formidle beskjeder.

12. Anleggsgartner
Du må være i stand til å starte gressklipperen, betjene hageredskaper og holde stueplanter i live. Du må kunne nummeret til giftinformasjonssentralen, og du må holde deg oppdatert på de siste metoder innen kompostering, beskjæring, frøkultivering og kapping av trær. Du må vite hvor hver eneste avdød mus og fugl ligger begravet.

13. Underholdningssjef
Du må kunne koordinere diverse sportsarrangement via telefon og ved personlig kontakt med lærere og aktivitetsledere. Du vil bli bedt om å trene lagspill i all slags vær, og bli oppmuntret til å gå inn i heftige diskusjoner med motstanderne. Innkjøp og vedlikehold av utstyr vil bli krevet.
Søkeren må også være i stand til å arrangere fester, middager, bake kaker, samt barnebesøk og finne på leker der alle vinner. Julefeiringen blir naturligvis ditt ansvar.


Viktig informasjon:
Jobben som MOR vil vanligvis være i kombinasjon med jobben som KONE,
jmfr. egen stillingsannonse over sidene 4, 5 og 6 i vårt medlemsblad.


7 kommentarer:

Hilsen Bodil F.T. sa...

Stilig!! Jeg har innehatt denne jobben i over 38 år, og den er meget selvrealiserende og utviklende.
En høster erfaringer som er gull verdt (og her ligger hemmeligheten til de lave lønningene ;))

Vibekes lille ullne sa...

He, he...Dette hørtes sannelig kjent ut! :)

cille sa...

JA det er så sant som det er sagt! Faktisk en av de mest krevende stillingene en kan ha! Vanlig jobb i arbeidslivet ute, er for barnemat å regne....synes jeg iallefall! Håper du får noen napp på annonsen din da! Klem...

Hjemme hos meg sa...

Sant så sant!!! Men jammen er vi heldige som er mødre også :D

Klem Anette :)

Smarie sa...

Godt sagt ;o) Er jo sant, lurer på om en mann hadde søkt på tilsvarende annonse i næringslivet jeg ? Men vi er heldige som klarer alt dette, har kunnskapen, egenskapene, og vi trives med det.

Unknown sa...

Herlig :) Er i grunnen glad eg bare har firbeinte å passe på =)

Renate sa...

Denne jobben skal jeg søke på. Mon tro om samboer er engi!? :P