tirsdag 17. mai 2011

Det er Norge i rødt, hvitt og blått- Nei, vått, var det!

Det er jo fint å feire 17.mai! Dei siste åra har barnetoget gått kl 12, mot kl 10 tidlegare. Det betyr at vi har "fått" god til om morgonen, så her har vi endeleg tid til å ete god frukost før vi dreg på oss bunadane. No er Musikanten i Tigerstaden, så vi har ikkje nokon som skal ut og marsjere her heime. Etter ein god frukost er det heilt greitt å gå ut på tur i fint ver. Dessverre er det ikkje alltid fint ver på Sunnmøre...

I dag var det nokre skikkelege byger, mellom anna før toget starta og under leikane på stadion. Det var litt kjedeleg, jentene vart kalde og hadde sjølvsagt ikkje ein så fin dag som dei kunne hatt. Men is skulle dei ha... Dei stod ute ved stadion og åt is, medan dei skalv av kulde. Heldigvis var programmet ute kortvarig, og etter at Fantetoget hadde kasta store mengder karameller til ivrige born, fekk vi finne varmen på bedehuset. Nydeleg brennsnut varmar godt:)

Og sidan vi var av dei siste gjestane på bedehuset, var det plass til å klatre og leike litt også... Eg har dei søtaste jentene i verda:)

Ettermiddagsbesøk av systra mi med sambo og medbrakt kake og strikketøy, det er ikkje dumt:)

Ein fin dag, rett og slett!

2 kommentarer:

Greta sa...

Høyres ut som ein flott 17. mai tross dårlig ver.

Vibekes lille grønne sa...

Is må til, og bundad holder bedre på varmen enn sommerkjole. Så ut som dagen ble bra tross været heldigvis! :)