fredag 20. mai 2011

No veks planane snart over haudet på meg!

Eg har stadig nye ting eg vil lage. Og så gløymer eg dei nesten like fort....

Akkurat no har eg til og med garn til fleire prosjekt, så det er jo berre å strikke i vei!

Eg har garn, mønster og klar plan:
Islendar til gubben (Mitu)
Tunika til meg sjølv (Mitu)

Og eg har garn utan heilt å ha konkludert, men eg trur Cotton Light skal verte ein kjole til minstemor igjen... Eller ein tunika.

17.mai kom eg igjen på at eg burde strikka eit stort svart sjal, som kan vere nøytralt nok til å varme utanpå bunaden.
I tillegg burde eg strikke nye bunadstrømper til gubben, for dei han har er faktisk litt store i foten, og dessutan har dei blitt misfarga av bunadskorne. Eg trur nok at det blir å klippe av og strikke ny fot, eg er ikkje såååå glad å strikke i havskum-mønster.

Dessutan har eg tenkt at eg kunne strikke ein genser til yngste tantebarnet, kanskje til bursdagen?
Gubben har forresten aldri funne den "rette" lua, det er alltid noko gale med dei han har.

Men før eg kan gjere noko anna, må eg strikke ferdig ein topp til meg sjølv. No har eg rekt opp att fleire gongar, så eg er eigentleg litt lei av heile prosjektet, men eg skal bli ferdig etterkvart!

3 kommentarer:

Andrea sa...

åh, ser ut som du har mange planer for ting du vil lage. Jeg har også en slik lang liste med alle ting som ønskes å lages. Så må bare begynne med å sette en liste for hva du ønsker å få ferdigt først. Jeg syns det altid hjelper og motiverer. Ha en fin dag :)

strikkedilla sa...

Høres veldig likt ut som hos meg. Mange ting jeg gjerne skulle strikket,men det var tiden til alt sammen da.!Døgnet skulle hatt noen ekstratimer til strikketid.

Line Kristine sa...

Høres veldig kjent ut ;)
Jeg bruker å skrive en liste med alt jeg har lyst til å lage. Da blir det lettere å huske alt, og så kan man krysse av etter hvert som man blir ferdig med prosjektene.