mandag 20. juni 2011

Sommartopp i Cotton Light

 

Denne toppen har eg brukt lang tid på! Eg har strikka den meir enn to gongar, trur eg, for eg har rekt opp att fleire gongar, og ganske store mengder kvar gong... Men no er den så perfekt som den kan bli, trur eg.

I oppskrifta frå Drops er den i kvitt, men eg er jo over snittet glad i blått;) I tillegg har eg teke vekk ei stripe med holmønster i sidene. Eg tenkte at det vert for avslørande for bulkane i sidene mine.... Sjekk oppskrifta her.


Posted by Picasa

10 kommentarer:

Maria sa...

Nydelig sommertopp. Hadde nok gjort som deg å kuttet ut hullraden i siden,ikke noe kjekt når valkene vises mer enn de trenger.

Ha ei riktig god hobby uke.

Frau Putz sa...

Sikke en fin sommertop.
Jeg håber I får solskin i Norge, så du kan få den brugt rigtigt meget :)

~ Karina

Andrea sa...

Den er kjempe fin!! Så flink du er, man skal slite hardt noen ganger for å få det perfekt. Jeg hekler også på en topp nå som har rekt opp flere ganger, men tilslutt blir det altid bra. Ha en fin uke og kos deg med sommertoppen. Så fin farge!!!

Stubbetufsa sa...

Sånn en snerten topp! Og ei snerten snelle også!
Du, det hagearbeidet, tror jeg står over, nå har jeg støle knær og hender, forbrent rygg og alt for mye blomster!!! Det ble rent for mye arbeid, dette! Gudskjelov for gubben!

Fint at dere hadde litt bra vær i helga, jeg tror godværet er på tur til dere nå, i all fall har vi omsider fått skyer på himmelen etter 10 dager med bare sol!
Klem!

Liv-Toril sa...

Pen topp, og du kledde den.

Greta sa...

Så fin du var og så fin toppen var. Så kjekt å sjå heile deg. det liker eg. Litt kjekkere å sjå kven ein kommenterer til :0).
Nydelig topp.

Xhantippe sa...

Utrolig flott topp i nydelig farge. Den ble kjempefin!

Hilde sa...

Nydelig topp. Flott i blått.

Randi sa...

Hei:) Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min. Flott topp i hærlig farge :)

Ingrid sa...

Floot topp, takk for inspirasjon =) Synes din versjon er finere enn den Drops hadde lagt ut.