tirsdag 13. september 2011

Det er ikkje alle gåver ein skal takke for...

Eg melde meg på Hemmelig uvenn på Hobbyboden. No kan eg berre ha det så godt...

Konseptet er heilt suverent. Vi får tildelt ein uvenn som vi får sende det verste garnet vårt til, i så store mengder som vi vil. Og så får vi tilbake ein pakke med det verste nokon annan har. Flotte greier, ikkje sant? Sist hadde eg eigentleg flaks, og fekk garn eg likte! No var det verre.Eg var veldig fornøgd over å ha rydda i skuffene og kassene mine, og sendt frå meg ein heil haug med garn som eg ikkje kom på noko bruksområde til. Men det eg fekk tilbake var hakket verre! Min hemmelige uvenn syns ho kanskje burde ha dårleg samvittigheit, og ja, det kan du godt! Fysj, så mykje fælt samla i ein Norgespakke!


Store mengder akryl, og så mange raggsokknøste av typen stikkete ekte raggsokkgarn! Og det mest fantastiske er at jentene mine står i kø og vil ha av garnet;)


Legg merke til den lys lilla greia midt i biletet over. Det er noko som har sjølvdauda, det er eg sikker på. La ikkje fargen lure deg. Dette er ondskap satt i system!

Eg er ikkje sikker på om det blir strikka så mykje av det... Jaja, kanskje når eg får tenke litt på det!

Her ser du alt det "herlige" garnet på ein plass. Eg har ikkje sjekka kor mykje det er, det orkar eg ikkje...Eg har strikka litt dei siste dagane, og mellom anna har eg gjort kål på restane etter Mitu-tunikaen. Det vart ei lue og eit panneband, mottakar ukjent enno.
Posted by Picasa

11 kommentarer:

lise sa...

Jøss, her har vi en som har skiftet garnsmak, ja.. Eller kanskje en som har vært med i hemmelig uvenn før..?

De to nederste bildene falt i smak hos meg. ;-)

Margrethe sa...

Det der hadde jeg ikke tatt sjansen på! Jeg tror heller jeg vil levere garnet mitt til bruktbutikken (anonymt selvsagt) :-)

Frau Putz sa...

Hi-hi... Du kan jo altid strikke en cykel, sådan som jeg har gjort. Dit fine pink Chili-pelsgarn vil være super velegnet - og du får med garanti den mest unikke og kommenterede cykel i hele Norge ;)

Hvis dine børn får garnet... må du være forberedt på "vakre" hjemmelavede julegaver ;)

~ Karina

Sidselsidserk sa...

He he blir spennende å følge med her inne framover:)

reSIRIkulert sa...

Hi hi
Mest så eg er skrekkeleg glad for å ikkje ha meldt meg på denne gongen! ;)

Greta sa...

syns dere er tøffe som er med på slikt. Noen klarer å lage dei flotteste ting av slikt garn. Eg ahdde aldri turt å vere med. Men eg har ikkje tid til slikt strikk heller. Har forlite tid til småstrikk desverre. Men det er jo min egen feil.
Kan jo bli noe bra av noe av dette, berre du får tenke deg om. Lykke til

nragnhild sa...

Det lilla "sjøldaua" gjer seg faktisk som kantar på vottar osv når det vert strikka i lag med eit anna garn. Måtte jo berre prøve det ein gong... I lag med Kitten Mohair, faktisk. Ei kombinasjon som får ull-entusiastar til å grine, men som andre kan synes er veldig grei :)

mimouna sa...

Hehehe...

Her var det mye morsomt. Spent på hva du får ut av det.


Ikke alle som har like snill hemmelig uvenn som meg visst. ;)

byLivA sa...

Liker idèen til Frau Putz :-))
Følger spent med på fortsettelsen... :-)

Smått og stort sa...

Hahaha... nå lo jeg godt! Ja, når man ber om noe fra en uvenn kan man vel ikke vente noe annet :))
Flott flettepannebånd du har strikka!

sipusa sa...

Hehe, hadde så lite uvennlig garn at jeg visste det hadde gått i min disfavør denne gangen, dermed kasta jeg meg ikke på! Men det er litt utfordring også da! Å prøve å finne prosjekter til de verste greiene?

Er ellers enig ang jakka: skal det være sømløst så skal det, ikke dobbelt sying: merkelig tankegang. Men jakka ble fin da:-)