onsdag 11. april 2012

Still Light! Endeleg ferdig....;)

Det tok litt tid, men no er eg altså ferdig med min første Still Light-tunika. Det kan hende det blir fleire, for eg likar fasongen:) Denne er strikka i min absolutte yndlingsfarge for tida, og garnet er herlige Wollmeise. Tenk om det gjekk an å kjøpe dette garnet i ein vanleg butikk, da... Desse hespene kjøpte eg av ei som hadde klart å få tak i på nettet. Det er ikkje berre enkelt, for det er mange som vil ha, slik at garnet blir røska ut av nettbutikken i løpet av svært kort tid. Ser du at fargen er flott? Og garnet er så fullt av glans, sjøl om det er 100% ull ser det meir ut som ei blanding med bomull og litt anna:)
No er det vel på tide å strikke noko anna:) Hurra, eg har hatt denne liggande leeeenge, og har blitt litt lei av å "måtte" strikke på den.... Det blir stas å starte på noko nytt!

8 kommentarer:

Brit sa...

Så FINE den var. Fargen ufattelig deilig!! Og du kledde den så bra. En må si at tolmodighetsarbeidet virkelig er blitt berømmet av et produkt som bare må gi styrket selvbilde!!

Pillan sa...

Kjempelekker farge og du kledde denne veldig bra!
Jeg har fortsatt tilgode å strikke med WM men har 4 hesper liggende. Er nesten litt redd for å ta de i bruk da de ikke alltid er så enkel å få tak i og koster litt meir en "vanlig" garn på sambo.
Pernilla

Greta sa...

Likte den og spesilet fargen da. Og garnet er jo herlig da. digger det eg og. Men å få tak i det på vanlig butikk er vel ikkje akkurat enkelt da vel?
ha ein fin avsluttning på uka

solveig sa...

Den vart utruleg fin! Nydeleg farge! At det var ull, hadde eg ikkje trudd!
Ein liten intelligenstest dei lommene!

Knutine sa...

Den var nydelig...Og en liten kommentar til ditt forrige innlegg:
Helt enig,Flø er en helt spesiell plass. Leide feriehus der en sommer.Vi koste oss,og kommer gjerne tilbake dit:-)

Ha en flott kveld.

Smarie sa...

Kjempelekker :-)) Og nyyydelig farge.

Hilde sa...

Nydelig!!! Og for ei lekker farge. Ja, det er synd at det er så vanskelig å få tak i garnet.

Judit sa...

Kjempefin, både farge, garn, fasong og ikke minst modell:-) Så heldig at du har fått tak i det garnet i den herlige fargen. Gratulerer med lisjesystra i morgen!!