tirsdag 15. juli 2008

Norgesferie er ikkje ille:)

I år vart det Norgesferie på familien. Det er barnevennlig, billigare enn mange reisemål som krev fly etc, og vi kan jo risikere fint ver her også!
Denne veka hadde vi fint ver! Mykje finare enn meldingane stadig vekk trua med.

Det er klart vi måtte besøke Hunderfossen, det er det ultimate for små born...

Ansiktsmaling, ja... Vi såg mange sommarfuglar!


Og like kjekt, og mykje meir i foreldra sin smak: Barnas gård, like nord for Øyer. Det var alle slags dyr der! Eg fann alkakka også. Jentene falt pladask for blårev og kaniner, særleg dei små kanninungane var søtare enn karameller.


Så gjekk turen til Oslo, og som gode turistar måtte vi besøke slottet. Vi bestilte omvisning, og det var ok for foreldra. Borna syntes det var KJEDELEG!

På taket av Operaen måtte vi ha solbriller, elles hadde vi ikkje sjanse til å opne augene.... Ganske imponerende bygg, det må eg innrømme.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ser ut som dere har hatt en kjekk ferie . Hunderfossen er flott for store barn og , storkoser meg når jeg er der ;) Vi har også planer om Opera-taket , etter vi har vært en tur i Stockholm . Ha en fortsatt god sommer ! :)

Josefine (HB)

vis2vas sa...

Vi reiser på Norgestur om vel en uke. Jeg gleder meg allerede!

si-do sa...

Hei på deg. Ganske heldige med ferien. har lest gjennom bloggen din og funne ut at du må være fra et sted i nærheten av der jeg er vokst opp. Er oppvokst i Ulsteinvik, har jeg rett?? Har bodd på østlandet i 24 år så vi kjenner hverandre sikkert ikke, men morsomt likevel. Fortsatt god ferie