torsdag 21. august 2008

Hageliv


Dette er den siste rosebuska i hagen min. Den er lita og søt, men eg reknar med at den vert litt større etterkvart! La Paloma er namnet, og rosene er til å ete opp:)


Denne var eg i ferd med å grave opp i vår, men eg tok til fornuften og venta litt til. Det var kanskje lurt, for den var ikkje så død som eg trudde! Den kvite rosebuska skulle eigentleg erstatte denne, men no får dei leve i fred og fordrageligheit saman.


Etter barnehagen er jentene raske ut i hagen, enten her eller hos mormor i nabohagen. Det er så godt med frukt og bær! No er sesongen snart over for bæra, men plommene er så vidt på veg. Og det er vel nesten det beste vi veit:)


Og i nabohagen, altså hos mi mor, er det mange nydelige roser. Denne står og viser seg fram ved sandkassa, og ville absolutt vere med i bloggen min. Kven kan motstå eit slikt ynskje?

2 kommentarer:

mimouna sa...

Så flotte roser du har! Og plommer er godt ja. Er det Victoriaplommer du har? Vi hadde noen store gamle plommetrær i hagen, men de døde desverre for oss. Savner dem veldig, Victoriaplommer er de desidert beste, i ale fall for meg. De smaker av barndomsminner!

Jaja74 sin hobbyblogg sa...

Hei å takk for titten i bloggen min! Å du har noen nyyydelige roser... er titt og ofte borti mormors hage for å snuse litt å plukke meg inn et par stk:)