søndag 21. september 2008

Strikketreff i Ålesund

No har eg prøvd noko nytt: Eg har vore på strikketreff i Ålesund! Vi var ca 10 damer frå Hobbyboden som møttest på Lappestua laurdag ettermiddag, og eg kosa meg intenst! Det er rart å sjå kven som er "bak" nick og blogg! Nokre stemte ganske bra, men andre var ikkje heilt slik eg hadde tenkt...
Her er berre dårlege mobilbilde, for eg hadde ikkje hugsa å ta med kamera. Eg kan anbefale å besøke bloggen til ronille, ho har betre bilde:)Her er linken til ronille!

Vi skravla, strikka, åt litt søtsaker, og strikka enda meir. Eg var veldig flink, eg handla ingenting på heile Ålesundsturen! Med unntak av billetten til hurtigbåten. Det har vel ikkje skjedd før, og kjem sikkert ikkje til å skje igjen på lenge!Det vart nokre timar, men altfor få, og eg har eit lite håp om at det skal bli treff igjen seinare. Då skal eg prøve å snike meg avgarde igjen:)

Eg må berre presentere Unni frå Brattvåg, med splitterny bok. Det er ei imponerende bok frå ei dame med stor kreativ evne! Englane og trolla ho lagar i boka er heilt knusbedårende:)

4 kommentarer:

sissels sa...

Det ser ut som dere har det riktig så koselig på strikketreffet ja. Koseligt med slike treff, og så må jeg si du var skikkelig flink som ikke kjøpte annet enn billetten!

mreteveian sa...

Så morsomt å få være med på treff her, - jeg så så mange kjente, og ikke bare fra strikketreffet, nei.
Takk!

Niko sa...

Det sitter noen kjente der ser jeg. Flink du var på det treffet uten og handle. Niko

Kranmajola sa...

ÅÅÅ, det såg kjekt ut. Blir det strikketreff i juli kjem eg og.. (men då er det vel andre ting som opptek dei fleste...)
Åj...prøvde meg visst på nynorsk..hehe..