lørdag 24. april 2010

Sprek laurdag

Ikkje slik å forstå at eg har vore sprek i dag... det hadde vore stort. Men i dag har det vore Hadarstafett, og der er det gode muligheiter for alle som vil. Det er ulike klasser, og litt ulik lengde på løpa. For barneskulane i kommunen er det eit løp med etapper på 200-400 meter, og for idrettslag, bedrifter og seniorløp er det til dels litt andre lengder.

Prinsessa mi på 7 år var med på eit av dei 10 laga frå Hareid skule. Dei fleste av løparane er ganske unge, mange av dei eldste ville ikkje vere med på løp. Dessverre var ikkje han som sprang 1. etappe på prinsessa sitt lag av dei raskaste, så gulljenta mi starta som nest siste løpar. Men ho sprang forbi ei anna jente:) Prinsessa var fornøgd med løpet, og det er det viktigaste.
Her er ho i god fart i starten av si etappe:)


Og medalje er stas!

8 kommentarer:

solveig sa...

Eg synest det er flott at alle som vil får vere med og at der er premiar til alle i skuleklassene. I år er nok det første året på lenge eg ikkje har vore tidtakar/tilskodar. Det kolliderte med geburtsdagsselskap. Olaug spreng så tidleg at ho rakk begge delar.

Tovepia sa...

Så flott å få premie når en er med på et slikt løp, sikkert så stolt den unge medaljevinneren;)
Ha ei god uke og klem fra meg;)

Vibekes lille grønne sa...

Så flott at hun deltok og var fornøyd! Hun ser veldig fornøyd ut med premien også! :)

Hanne sa...

Kjekt med sånne bygdetilstelninger, og bra at alle som vil får være med. Jeg har fulgt jentene mine gjennom både opp- og nedturer i forskjellige konkurranser, og merker at de voksnes innstilling har mye å si for hva slags følelse ungene sitter igjen med. Noen ganger feirer vi seiere, andre ganger feirer vi samhold :-) Det viktigste ER å delta og å ha det skøy!
Ha ei glad uke!
Pludrehannneklem

Villblomsten sa...

Det viktigste er ikke å vinne - men å delta :-)
ha en fin vår videre :-)

Barneboden sa...

Ta gjerne en titt i Nettbutikken min for barn om du vil :-)

www.barneboden.no

:-)

tintin-44 sa...

Så flott medalje!
Det er kjekt med aktive unger. Her i huset går det i revysang og musikk :)

Anita K sa...

Artig med arrangement for unger! Søte jenta, det er jo alltid stas med medalje... Jeg har tilbragt helgen inne i Hareidhallen, kjekt det også :) Tenkte jeg skulle sende deg en sms inne i mellom øktene, men helga forsvant i turn og atter turn... Regnet med at du var opptatt med korsang :) Vi får ta det igjen en annen gang...