mandag 1. august 2011

Hyttefrelst:)


Eg har funne ut at eg har lyst på hytte. Eg har ikkje sååå lyst til å betale for den, men tenk så nydeleg å ha ei hytte å reise til. Og ein ekstra bonus hadde vore at eg hadde fått god plass i kjøkenskapa mine. Det er jo praktisk slik, å skulle utstyre eit ekstra kjøken må vel nødvendigvis gjere at det er mogleg å ta med ein del av det som fyller skapa her?

Vi har hatt ei herleg helg på ei hytte som foreldra til svogeren min eig. Flaks for oss:)
Eg har aldri vore på Nerskogen før. Det er kanskje i lengste laget å køyre dit frå Ytre Sunnmøre, vi brukte 5 timar på turen. Men når ein er der, er det jo fantastisk!

Om eg ikkje får råd til å kjøpe hytte, kan eg kanskje ønske meg grillhytte i hagen. Det er også kjekt å ha:) Med ei slik kan ein jo ha hageselskap i allslags ver!

Søndag gjekk vi på tur til eit fiskevatn, passe kort å gå for små bein. Og for dei større beina som var slitne etter ein lang tur laurdag.... Vi grilla og kosa oss i fint ver, og fekk til og med fisk! Dei vart grilla seinare på kvelden. Ypperleg! Prinsessa var veldig tolmodig med fiskestonga, og var stolt over at ho fekk den største fisken. Den smakte godt etterpå!

2 kommentarer:

Greta sa...

Det er herlig å ha hytte sikkert. Men det koster. Eg har drømt om ei hytte ved sjøen, men ikkje drømt så hardt at det har vorte prioritert.
Høyres ut som ei kjmepkoselig helg, men i lengste laget å kjøre ja. Nyt dagene fremover og kvarnadre og ta vare på dagen i dag

Judit sa...

Dette ser veldig koselig ut:-)Praktisk med egen grillhytte!